luni, 3 martie 2014

Luam decizii corecte?


   Cu totii cunoastem ce simtim si cum ne simtim in luarea unor decizii. Dar inainte sa decidem ceva, trebuie sa decidem sa ne schimbam pe noi insine intr-un mod pozitiv si apoi sa luam deciziile dintre cele mai corecte.
Daca vrem sa luam decizii intr-o stare sufleteasca negativa, de suparare, ura si alte emotii negative si deciziile pe care le luam vor fi la fel.
   Ca urmare prima decizie este sa ne schimbam modul de gandi, in perspectiva dorintelor noastre. Gandurile pe care le emitem ne modeleaza viitorul, pentru ca tot ce exista a inceput cu un gand, cu o dorinta.
    Noi detinem controlul asupra mintii si noi putem sa-i comandam intr-un mod pozitiv ceea ce dorim,sa ne imaginam ca si cand le avem si sa ramanem intr-o stare de asteptare pozitiva.
     Avem nevoie de eliberare interioara, de eliberare a stresului, a tensiunii, de teama si de limitari. Toate aceste schimbari le putem face prin autosugestie, ganduri afirmative si perseverenta iar ele vor prinde roade in subconstient.

  Deci , orice decizie pe care dorim sa o luam , incepem cu noi, cat de pregatiti suntem in luarea unei decizii sau mai multe.
   Tot ce am mentionat despre eliberarea interioare face parte din iubirea de sine, cat de mult ne iubim pe noi insine, cat de mult ne dorim ca totul sa fie bine si sa luam deciziile corecte si cat de mult ne acceptam asa cum suntem in momentul prezent.
    Dupa ce am luat decizia sa ne eliberam de toate emotiile negative, putem sa ne gandim cu adevarat pentru luarea unei decizii.
    Orice decizie face parte din dorinta, care este inceputul oricarei realizari. Nu putem lua decizii bune daca dorinta nu este cea pe care o dorim cu adevarat sa ne implineasca.
    Daca credem cu toata convingerea ca am luat o decizie buna, acest lucru se va materializa printr-un plan de actiune.

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...