luni, 10 martie 2014

Despre subconstient


 " Indiferent de ceea ce mintea presupune si crede ca este adevarat, subconstientul va accepta si va pune in practica. Sa crezi in noroc, in inspiratie divina, in actiuni potrivite si in toate binecuvantarile vietii. Esti conducatorul propriului tau suflet ( subconstientul ) si esti stapan pe propria soarta.
     Tine minte, ai capacitatea de a alege ! Alege viata ! Alege dragostea ! Alege sanatatea ! Alege fericirea" !
                      Joseph Murphy

   Cu alte cuvinte, subconstientul atrage si primeste toate gandurile si emotiile pe care le emitem. De aceea noi avem puterea sa ne controlam gandurile. Sa respingem gandurie negative ca sa nu poata sa ne conduca viata. Sa alegem voit acele ganduri care ne fac sa ne simtim bine, sa alegem deliberat acele ganduri care le vrem sa ne modeleze viitorul. Noi nu putem sa ne controlam mintea subconstienta in totalitate, dar putem sa-i transmitem toate gandurile noastre de fericire, de pace, de iubire, de intelepciune, de creativitate si toate gandurile care le vrem sa ne modeleze viitorul.
    Un citat foarte frumos care mi-a placut de-al lui Napolen Hill, zicea ca " mintea subconstienta reprezinta veriga de legatura intre mintea limitata a omului si Inteligenta Infinita".
    Cu alte cuvinte, noi putem sa-i transmitem mintii subconstiente orice dorinta sau plan care dorim sa-l vedem in realitatea noastra , iar ea transmite mai departe Universului. Dupa cum am vazut gandul este o forma de energie, o vibratie.
   In acest fel au loc adevaratele rugaciuni. Putini oameni cunosc cu adevarat cum putem transmite Universului ceea ce ne dorim, dorintele noastre puternice si arzatoare, prin rugaciuni.
   Ca subconstientul sa stie ce ne dorim, este sa-i transmitem, sa-i dam ordine deliberat si repetat cu perseverenta si credinta.
   Totul incepe cu un gand, pe care, cu ajutorul imaginatiei, ii dam forma concreta si planul de actiune. Si acest gand sa fie insotit de credinta, de convingerea ca se va implini.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...