vineri, 7 martie 2014

" IMI ASUM ACUM PUTEREA FEMININA "


  " Femeile înțelepte nu își plâng de milă, ci acționează.

   Acum o sută de ani, o femeie nemăritată nu putea fi altceva decât o servitoare în casa altcuiva, de cele mai multe ori neplătită. Nu avea nici un statut social, părerile ei nu erau luate în seamă de nimeni și era nevoită să accepte această stare de lucruri. Într-adevăr, în acele vremuri o femeie singură avea nevoie de un bărbat pentru a se simți completă.

  Acum 50 de ani, femeile nemăritate aveau ceva mai multe posibilități, dar acestea erau încă foarte limitate.La ora actuală, o femeie nemăritată care trăiește în America poate cuceri întreaga lume, dacă dorește. Ea se  poate ridica la orice statut dorește, în funcție de capacitătile ei și de încrederea sa în sine. Poate călători oriunde dorește, își poate alege cariera și slujba dorită, poate face oricât de multi bani, poate avea o sumedenie de prieteni și își poate cultiva prețuirea de sine la orice nivel dorește. Asta nu înseamnă că nu mai are foarte multe lucruri de învățat, dar realitatea este că femeile și-au recăpătat în mare măsură puterea înapoi. În momentul prezent, numărul femeilor singure îl depășește pe cel al bărbaților singuri, dar acest lucru reprezintă o oportunitate de a crește din punct de vedere spiritual.
Haideți să profităm de ea. Chiar dacă în viața noastră nu a aparut Bărbatul Perfect, putem fi noi înșine Femeia Perfectă din viața noastră. "

  by Louise L. Hay
 Happy woman's day
                                                                               
 
                                     LA  MULȚI  ANI  TUTUROR  FEMEILOR !!!

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...