vineri, 7 martie 2014

" IMI ASUM ACUM PUTEREA FEMININA "


  " Femeile intelepte nu isi plang de mila, ci actioneaza.


    Acum o suta de ani, o femeie nemaritata nu putea fi altceva decat o servitoare in casa altcuiva, de cele mai multe ori neplatita. Nu avea nici un statut social, parerile ei nu erau luate in seama de nimeni si era nevoita sa accepte aceasta stare de lucruri. Intr-adevar, in acele vremuri o femeie singura avea nevoie de un barbat pentru a se simti completa.
   Acum 50 de ani, femeile nemaritate aveau ceva mai multe posibilitati, dar acestea erau inca foarte limitate.La ora actuala, o femeie nemaritata care traieste in America poate cuceri intreaga lume, daca doreste. Ea se  poate ridica la orice statut doreste, in functie de capacitatile ei si de increderea sa in sine. Poate calatori oriunde doreste, isi poate alege cariera si slujba dorita, poate face oricat de multi bani, poate avea o sumedenie de prieteni si isi poate cultiva pretuirea de sine la orice nivel doreste. Asta nu inseamna ca nu mai are foarte multe lucruri de invatat, dar realitatea este ca femeile si-au recapatat in mare masura puterea inapoi. In momentul prezent, numarul femeilor singure il depaseste pe cel al barbatilor singuri, dar acest lucru reprezinta o oportunitate de a creste din punct de vedere spiritual. Haideti sa profitam de ea. Chiar daca in viata noastra nu a aparut Barbatul Perfect, putem fi noi insine Femeia Perfecta din viata noastra. "

                                                                             Happy Birthday Louise L. Hay.
                                                                               
 
                                     LA  MULTI  ANI  TUTUROR  FEMEILOR !!!

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...