luni, 17 martie 2014

Despre al saselea simt


  Acest principiu este cel mai important dintre toti pasii pe care i-am vazut impreuna, ca o dorinta, un scop sa i-a forma fizica. Acestia sunt : dorinta, credinta, autosugestia, imaginatia, planul actiunii, decizia, perseverenta, mintea subconstienta si creierul.
   Studiile arata ca al saselea simt reprezinta acea forma al mintii subconstiente sau " statie de receptie"care patrunde in minte a ideilor, gandurilor si planurilor sub forma de inspiratii.
   Ne dam seama de al saselea simt cand am invatat sa aplicam celelalti pasi si prin dezvoltatea si folosirea mintii, asa cum am mentionat la "imaginatie".
   Cel de-al saselea simt este acea intuitie, inspiratie care apare dupa ce cunoastem ceilalti pasi, prin care ne ofera idei, oportunitati, pentru a ne transforma dorintele in realitate.
   Napoleon Hill afirma ca cel de-al saselea simt ne poate averiza impotriva pericolelor cu suficient timp inainte, pentru a le putea imbratisa si ca dezvoltatrea acestui principiu ne cultiva relatia cu un "inger pazitor".

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...