vineri, 28 martie 2014

”Te iubesc fetițo!”


Un mare bărbat falnic care se impunea calităților deosebite s-a căsătorit cu femeia visurilor sale. Din această căsătorie a rezultat o fetiță minunată și fermecătoare. De când a început fetița să crească, bărbatul falnic mereu îi spunea  ”Te iubesc fetițo”. În timp ce fetița creștea, bărbatul iarăși îi spunea  ”Te iubesc fetițo”. Când fetița a crescut, nu mai vroia ca tatăl ei să-i mai spună  ”fetițo”. dar bărbatul mereu îi spunea că o IUBEȘTE și mereu ea va rămâne fetița lui. Când fetița a crescut mare și a plecat la casa ei, atunci și-a dat seama într-adevăr că tatăl ei este măreț și falnic, un om deosebit, deoarece una dintre calitățile lui erau SENTIMENTELE  DE  IUBIRE față de familia lui.

 Anii au trecut și de câte ori auzea telefonul știa că este tatăl ei să-i spună că o iubește. Dar într-o zi, telefonul a sunat, nu de la tată ei, ci despre tatăl ei, care se îmbolnăvise grav. Fetița s-a întors acasă, s-a dus la spital și nu-l văzuse pe tatăl pe care îl stia falnic și care să-i spună mereu  ”te iubesc fetițo”. Fetița s-a asezat pe pat lângă tatăl său, l-a luat în brațe și a simțit cum inima tatălui încă bătea. Acest SENTIMENT a făcut ca fetița să audă cuvintele pe care și le-a dorit atât de mult, după atâția ani.

    ”Inima bărbatului a rostit ritmic cuvintele pe care gura lui nu mai putea să le exprime..
    .. Te iubesc
       Te iubesc
       Te iubesc
       fetițo
       fetițo
       fetițo..
Și ea a simțit aceeași stare de mângaâiere.”

  O poveste din ~ Supă de pui pentru suflet ~ povestită pe scurt de Gabriela Bogdan

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan
                                                           
                                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...