vineri, 14 martie 2014

Creierul


  Creierul este o statie de emisie receptie a gandurilor. Este o parte a corpului fizic, in care vibratiile mintii au loc cu ajutorul emotiilor ; fie negative, fie pozitive. Aceste emotii fac ca vibratia mintii sa creasca.
   Creierul este un instrument vibratoriu, iar vibratiile se pot transmit de la un creier la altul prin atmosfera ( eter, aer ). Am vorbit la " imaginatia creatoare" ca procesul imaginatiei creatoare da voie tuturor ideilor noi, vibratiilor si gandurilor emise de noi dar si de altii.
    Totul este energie, totul vibreaza, de aceea gandurile care sunt asociate cu emotii, fie negative, fie pozitive vibreaza foarte puternic prin emisie - receptie.
   Treaba noastra este sa invatam despre aceste vibratii-ganduri pe care le emitem si ce rezultate primim in realitatea noastra. Dupa cum stim, tot ce gandim prin prisma emotiilor, primim inapoi esenta lucrului la care ne-am gandit, fie ca ne dam seama , fie ca nu. De aceea sa invatam sa fim atenti ce emotii emitem cu ajutorul gandurilor si ce rezultat primim in realitatea noastra.
   Noi atragem singuri rezultatele pe care le avem in viata noastra datorita Legii Atractiei dar si Legii Vibratiei, care sustine ca tot ce exista se afla intr-o miscare de vibratie, intr-o stare constanta de miscare, deci tot ce exista sunt vibratii : vibratia sunetului, vibratiile cand auzim, cand vedem, cand atingem, iar simturile transmit interpretarile acestora : emotii negative sau emotii pozitive, in functie la ce ne-am gandit.
   Atunci cand ne gandim la ceva, celulele cerebrale simt acest lucru, incep sa vibreze si sa emita unde electromagnetice.
   Atunci cand ne gandim si ne imaginam dorinta noastra, noi vibram intr-un mod pozitiv cu tot ce este necesar pentru ca imaginea creata de noi sa ajunga in planul fizic.
   Deci principiile de emisie - receptie a creierului sunt : mintea subconstienta, imaginatia si autosugestia.
    Dorinta este primul pas cu care putem ajunge la destinatie.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...