vineri, 21 martie 2014

Povești adevărate.


 Am văzut secretul care ne conduce  la îndeplinirea dorințelor, haideți acum să vedem împreună câteva povești adevărate, în care cei incluși în aceste povești au aplicat acest secret și care s-au străduit să ducă un trai mai bun, să găsească speranța, curajul, perseverența, mulțumirea și pacea sufletească, să-și găsească marea dragoste, să acumuleze bogății materiale și sufletești și mai ales fericirea care nu se măsoara întotdeauna în bani.

                Noul proprietar

"Cazul unui om care a obținut foarte multe dovezi tangibile ale aproprierii bogăției, dar care a pierdut totul pentru că s-a oprit la numai un metru de scopul pe care și-l propusese ".

În perioada căutătorilor de aur, un om s-a lăsat acaparat de "febra aurului". DORINȚA lui foarte mare l-a făcut să se apuce de săpat cu lopata și târnăcopul. După câteva săptămani, și-a chemat ajutoare, a împrumutat bani pentru utilaje și s-a apucat de treabă.
Primul transport de minereu l-a dus la fabrica de separat aurul unde s-a dovedit că mina era una dintre cele mai bogate din ținutul Colorado. După câteva transporturi de minereu, avea ocazia să scoată bani frumoși, să-și achite toate datoriile și chiar să se îmbogățească.
   Dar el ce-a făcut? După primul transport de minereu, s-a întors înapoi în mină să sape pentru cel de-al doilea transport de minereu. Surprinderea lui a fost că nu a mai găsit vâna de aur. El a mai încercat de câteva ori, după care s-a hotărât să RENUNȚE. După toată munca depusă, și-a vândut utilajele unui miner sărac. Acesta și-a angajat PERSOANE de SPECIALITATE, care i-a facut toate calculele, a examinat mina și i-a explicat ce s-a întamplat cu cei care săpaseră înainte. Inginerul a descoperit că aceștia s-au oprit din săpat la exact un metru de vâna de aur.
  Noul proprietar sărac a avut norocul să găsească vâna de aur și a încasat milioane de dolari, pentru că a avut INTUIȚIA să apeleze la persoane de specialitate.      

Foto: Internet
O poveste scrisa de Napoleon Hill, povestita pe scurt de Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...