vineri, 21 martie 2014

Povesti adevarate


     Am vazut secretul care ne conduce  la indeplinirea dorintelor, haideti acum sa vedem impreuna cateva povesti adevarate, in care cei inclusi in aceste povesti au aplicat acest secret si care s-au straduit sa duca un trai mai bun, sa gaseasca speranta, curajul, persevarenta, multumirea si pacea sufleteasca, sa-si gaseasca marea dragoste, sa acumuleze bogatii materiale si sufletesti si mai ales fericirea care nu se masoara intotdeauna in bani.

                Noul proprietar

    " Cazul unui om care a obtinut foarte multe dovezi tangibile ale aproprierii bogatiei, dar care a pierdut totul pentru ca s-a oprit la numai un metru de scopul pe care si-l propusese ".

     In perioada cautatorilor de aur, un om s-a lasat acaparat de "febra aurului". DORINTA lui foarte mare l-a facut sa se apuce de sapat cu lopata si tarnacopul. Dupa cateva saptamani, si-a chemat ajutoare, a imprumutat bani pentru utilaje si s-a apucat de treaba.
    Primul transport de minereu l-a dus la fabrica de separat aurul unde s-a dovedit ca mina era una dintre cele mai bogate din tinutul Colorado. Dupa cateva transporturi de minereu, avea ocazia sa scoata bani frumosi, sa-si achite toate datoriile si chiar sa se imbogateasca.
    Dar el ce-a facut? Dupa primul transport de minereu, s-a intors inapoi in mina sa sape pentru cel de-al doilea transport de minereu. Surprinderea lui a fost ca nu a mai gasit vana de aur. El a mai incercat de cateva ori, dupa care s-a hotarat sa RENUNTE.
    Dupa toata munca depusa, si-a vandut utilajele unui miner sarac. Acesta si-a angajat PERSOANE de SPECIALITATE, care i-a facut toate calculele, a examinat mina si i-a explicat ce s-a intamplat cu cei care sapasera inainte. Inginerul a descoperit ca acestia s-au oprit din sapat la exact un metru de vana de aur.
   Noul proprietar sarac a avut norocul sa gaseasca vana de aur si a incasat milioane de dolari, pentru ca a avut INTUITIA sa apeleze la persoane de specialitate.      

Foto: Internet
O poveste scrisa de Napoleon Hill, povestita pe scurt de Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...