luni, 24 martie 2014

Vointa de a trai
  " Respectul de sine si increderea in sine vor creste si vor propulsa in orice vei intreprinde".

   Un barbat a fost rapuns de o boala ingrozitoare care i-a afectat tesuturile conjuctive, iar doctorii i-au dat putine sanse de supravietuire.
   Ca prima solutie, bolnavul a acceptat ajutorul doctorilor sa-i administreze medicamente, sa-i faca toate testele si analizele, pentru a vedea exact evolutia bolii.
   Barbatul insa, nu s-a descurajat, el a avut foarte mare incredere in el insusi si in DORINTA de a trai, de aceea si-a facut un PLAN de a adopta numai emotii pozitive, astfel incat el a DECIS ca dupa ce iese din spital sa inchirieze camera la hotel.
  El a stiut ca increderea si vointa de a trai, INCREDEREA IN SINE, buna dispozitie si rasul este cel mai mare antidot.
  Pe langa tratamentul prescris de doctori, si-a pus in aplicare planul : S-a uitat la filme de comedie, si la emisiuni care ii faceau bine, astfel incat sa-l faca sa uite de durere. Durerile il lasau pe perioada in care urmarea filmele, apoi urma un somn odihnitor in care durerile scadeau in intensitate.
  Dupa o perioada de timp, barbatul, putin cate putin, a prins puteri, iar starea de sanatate incepea sa se imbunatateasca pe zi ce trecea.
  Prin aceasta experienta a vietii, el a inteles ca DORINTA si INCREDEREA IN SINE au eliberat " enormele puteri din interiorul naturii umane".

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...