luni, 24 martie 2014

Voința de a trăi.




  " Respectul de sine și încrederea în sine vor creste și vor propulsa în orice vei intreprinde".

Un bărbat a fost răpuns de o boală îngrozitoare care i-a afectat țesuturile conjuctive, iar doctorii i-au dat puține șanse de supraviețuire. Ca primă soluție, bolnavul a acceptat ajutorul doctorilor să-i administreze medicamente, să-i facă toate testele și analizele, pentru a vedea exact evoluția bolii. Acesta însă, nu s-a descurajat, el a avut foarte mare încredere în el însuși și în DORINȚA de a trăi, de aceea și-a făcut un PLAN de a adopta numai emoții pozitive, astfel încât el a DECIS ca după ce iese din spital să închirieze cameră la hotel. El a știut că încrederea și voința de a trai, ÎNCREDEREA ÎN SINE, buna dispoziție și râsul este cel mai mare antidot.

Pe lângă tratamentul prescris de doctori, și-a pus în aplicare planul : S-a uitat la filme de comedie, și la emisiuni care îi faceau bine, astfel încât să-l facă să uite de durere. Durerile îl lăsau pe perioada în care urmărea filmele, apoi urma un somn odihnitor în care durerile scădeau în intensitate. După o perioadă de timp, bărbatul, puțin câte puțin, a prins puteri, iar starea de sănătate începea să se îmbunătățească pe zi ce trecea.
Prin această experiență a vieții, el a înțeles că DORINȚA și ÎNCREDEREA ÎN SINE au eliberat " enormele puteri din interiorul naturii umane".

Supă de pui pentru suflet - poveste de Jack Canfield și Mark Victor Hansen
Povestită pe scurt de Gabriela Bogdan

Sursă foto: Internet

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...