luni, 24 martie 2014

Vointa de a trai
  " Respectul de sine si increderea in sine vor creste si vor propulsa in orice vei intreprinde".

   Un barbat a fost rapuns de o boala ingrozitoare care i-a afectat tesuturile conjuctive, iar doctorii i-au dat putine sanse de supravietuire.
   Ca prima solutie, bolnavul a acceptat ajutorul doctorilor sa-i administreze medicamente, sa-i faca toate testele si analizele, pentru a vedea exact evolutia bolii.
   Barbatul insa, nu s-a descurajat, el a avut foarte mare incredere in el insusi si in DORINTA de a trai, de aceea si-a facut un PLAN de a adopta numai emotii pozitive, astfel incat el a DECIS ca dupa ce iese din spital sa inchirieze camera la hotel.
  El a stiut ca increderea si vointa de a trai, INCREDEREA IN SINE, buna dispozitie si rasul este cel mai mare antidot.
  Pe langa tratamentul prescris de doctori, si-a pus in aplicare planul : S-a uitat la filme de comedie, si la emisiuni care ii faceau bine, astfel incat sa-l faca sa uite de durere. Durerile il lasau pe perioada in care urmarea filmele, apoi urma un somn odihnitor in care durerile scadeau in intensitate.
  Dupa o perioada de timp, barbatul, putin cate putin, a prins puteri, iar starea de sanatate incepea sa se imbunatateasca pe zi ce trecea.
  Prin aceasta experienta a vietii, el a inteles ca DORINTA si INCREDEREA IN SINE au eliberat " enormele puteri din interiorul naturii umane".

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...