luni, 31 martie 2014

Draperiile


  Maria a ramas recunoscatoare toata viata, pentru ca a inteles cum functioneaza legea vidului si a prosperitatii. Ea a inceput cu niste draperii, apoi a ajuns sa se bucure cu adevarat de viata si de un camin confortabil.
   Ea si-a dorit dintotdeauna sa-si schimbe draperiile cu altele noi, insa nu se putea DETASA de ele. Ea stia ca-i provocau o DIZARMONIE, dar totusi le iubea.
  Datorita faptului ca Maria a participat la un seminar pe tema vidului si a prosperitatii, a invatat ca nu poate sa ramana in preajma unui lucru sau obiect daca nu-l iubeste si nu-i ofera armonie. Ea si-a dat seama ca daca isi doreste alte draperii noi, va trebui sa le dea jos pe cele vechi si astfel sa faca loc pentru cele noi, exact cum functioneaza legea vidului si a prosperitatii, ca " natura nu suporta vidul ". Ea mai stia si ca nu avea bani sa cumpere altele noi, de aceea si-a propus sa vada cum functioneaza aceasta lege.
   Dupa o perioada de timp, Maria si-a inlocuit draperiile cu altele noi, exact cum si-a dorit de o viata. Dar ea nu a schimbat numai draperiile, a schimbat si alte lucruri si obiecte din casa care nu-i provocau armonie. Intr-un final, ea si-a redecorat intreaga casa exact cum a visat.
   Dar ea stia ca prin cunoasterea acestei legi a vidului si a prosperitatii, toate lucrurile pe care le-a schimbat , a trebuit sa le dea de pomana, nu sa le vanda, deoarece in aceasta actiune are loc legea daruirii si a primirii, de aceea, ce da si primeste intr-o masura echivalenta sau poate mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...