sâmbătă, 14 septembrie 2019

O nouă poveste de toamnă!


  Este uimitor ce pot sa facă gândurile pozitive! Poate ieri am fost descurajați, triști, posomorâți, dar astăzi am învins orice teamă. Ne-am eliberat de orice strâmtoare, am eliminat gândurile negative și începem să ne spunem o nouă poveste de toamnă, mai bună, mai pozitivă, mai fericită și mai plină de iubire.

  Cu fiecare gând îmbunătățit curățăm toate impuritățile rămase de ieri, stergem praful negativ al mintii noastre din fiecare cămăruță. Aruncăm toate deșeurile rătăcite prin minte și începem noua poveste îmbunătățită, o poveste sclipitoare, în tonuri calde, care să ne încânte sufletul prin armonia muzicii ei.


  Întotdeauna avem la dispoziție ceva. Acel ceva sunt gândurile noastre care pot să emane note de vibrație joasă, precum tristețea sau note cu vibrație înaltă, precum bucuria si fericirea. Dacă ne însușim deliberat gânduri cu vibrație înaltă, acele note melodioase care ne ung sufletul de plăcere, vom primi ca recunoștință de la viață, experiențe de viață într-o armonie simfonică care ne arată în fiecare zi, dovezi uimitoare a gândurilor noastre îmbunătățite. Și astfel povestea noastră prinde culoare, viață și iubire, iar vibrația fiecărei file pe care o scriem va forma, cu fiecare notă, o simfonie, o simfonie celestă a vieții.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...