vineri, 28 februarie 2014

Intotdeauna exista un plan

   Am discutat la " Imaginatie" ca orice gand sau dorinta va deveni reala, doar daca este indreptata catre actiune cu ajutorul imaginatiei.
   Creierul este o statie de emisie-receptie a gandurilor. Acesta are nevoie de planuri pe care le creem cu ajutorul imaginatiei, dar si a gandurilor cu privire la scopul propus.
    Ex : Marele pictor Vincent Van-Gogh a fost intrebat, cum poate sa creeze asa frumoase opere de arta, la care el a raspuns : "Eu imi visez picturile, iar apoi imi pictez visele".

  Cu alte cuvinte, el isi vizualiza in minte ,cu ajutorul imaginatiei, picturile, dupa care le planta in subconstient si apoi le picta pe panza. Sunt numeroase astfel de exemple de la cei care au folosit aceste principii.
   Invatarea acestor tehnici : Dorinta, credinta, autosugestie imaginatie, ne ajuta sa creem un plan de actiune in functie de scopul propus, in care dorinta sa poata devenii realitate. In functie de dorinta, de scop, uneori putem sa gasim singuri un plan, alteori avem nevoie de alte persoane care ar putea sa ne ajute : Experienta, educatie, capacitate acolo unde este nevoie in domeniile care cer servicii potrivite acestora.
   Avem nevoie de perseverenta, deoarece este posibil sa nu reusim de la prima incercare, ori planul nu a fost bun, ori dorinta nu a fost cea pe care sa ne implineasca in vederea devenirii noastre.
   Daca dorinta nu este cea pe care o dorim cu adevarat (subconstientul nostru nu ne pacaleste), nici un plan si nici un ajutor nu va da roade.
    O infrangere temporara nu este la fel cu un esec permanent, de aceea avem nevoie de perseverenta .

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...