vineri, 4 aprilie 2014

Ofera imbratisari oriunde mergi


  " Noi avem nevoie de 4 imbratisari pe zi pentru a supravietui, de 8 imbratisari pe zi pentru a ne mentine si 12 imbratisari pe zi pentru a ne continua cresterea. "
                                                   Virginia Satir

  Va ofer in continuare, continutul unei scrisori adresata autorului Jack Canfield, unul dintre  "cei mai indragiti vorbitori inspirationali din America, care a scris povesti atemporale legate de miracolele care se produc in fiecare zi "

         " Draga Jack ,

   Mi-am inceput ziua intr-o STARE DE SPIRIT destul de proasta. Prietena mea Rozalind a trecut pe la mine si m-a intrebat daca am de gand sa practic astazi tehnica imbratisarilor. Am mormait ceva, dar apoi am inceput sa ma gandesc mai serios la tot ce ne-ai invatat in decursul saptamanii. Am recitit paginile pe care ni le-ai dat si am simtit cum mi se strange inima la gandul de a-mi imbratisa colegii de munca.
   In cele din urma, m-am DECIS sa fac din aceasta zi, o " zi a imbratisarilor ", asa ca am inceput sa-i imbratisez pe clientii care treceau pe la casa de marcat. Era minunat sa vezi cum se luminau la fata majoritatea oamenilor. Un student a sarit chiar pe tejghea si a inceput sa danseze. Au fost cativa clienti care s-au intors si m-au rugat sa-i mai imbratisez o data. Doi colegi de munca de la departamentul de service care nu si-au vorbit niciodata au fost atat de surprinsi incat ceva mai tarziu i-am vazut pe coridor vorbind unul cu celalat si razand.
  Cred ca i-am imbratisat pe toti cei de la Wharton Business School, iar STAREA mea proasta de azi dimineata, inclusiv anumite dureri fizice pe care le aveam mai devreme, au disparut ca prin farmec. Imi pare rau ca m-am lungit cu vorba, dar experienta de astazi m-a umplut de ENTUZIASM. Partea cea mai frumoasa a fost atunci cand cel putin zece oameni s-au imbratisat simultan in fata casei mele de marcat. Nu-mi venea sa cred ce se intampla."

                                                                                                                                    Cu drag ,
                                                                                                                           Pamela Rogers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...