vineri, 3 ianuarie 2014

BINE V-AM REGĂSIT ÎN NOUL AN!

   


     

 În anul care tocmai a trecut, v-am prezentat cîteva idei despre cum să ne simțim bine în diferite împrejurări, cum să fim receptivi la ce este în jurul nostru, cum să ne simțim bine în concediu folosind afirmații, fie la munte, fie la mare sau la țară , despre iubirea de sine, acceptarea realității și pe noi înșine, despre emoții distructive și emoții constructive, ( emoții creatoare), despre legile Universului, v-am prezentat povești din viața reală scrise de mari autori de bestseller și transpuse pe scurt de mine care ne "deschid inima și ne trezesc spiritul " și nu în ultimul rând cum să simțim magia sărbătorilor de iarnă.

 Pentru acest an, vă doresc să vă regăsiți pe voi înșivă, să înțelegeți că gândurile voastre reflectă realitatea pe care o aveți, că viața înseamnă să vă  simțiți bine oriunde și oricând și oricât de bine v-ați simți, viața voastră poate să fie și mai bună.

 Doresc de asemenea să vedem împreuna în acest an ,alte și alte idei despre îmbunătățirea calității vieții pe care o avem și să învățăm s-o trăim conștient.
Va astept cu drag pe blog !
Vă doresc un An nou plin cu sănătate, gânduri bune, armonie, iubire și fericire, un an cu împliniri sufletești și de ce nu, și materiale.

Surs foto: Internet
Gabriela Bogdan

                                                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...