luni, 30 decembrie 2013

O inspirație de Revelion !



 

  Deoarece se apropie Revelionul, trecerea dintre ani, m-am gândit că ne trebuie puțină inspirație unde să-l petrecem și cum să facem să ne simțim bine.

  Inspirația este o stare pozitivă în care te simti bine și dai drumul creativității. Te simți inspirat (ă) să duci la bun sfârșit o activitate, iți vin ideile repede și ai energia necesară să le pui in practică. Inspirația ne face să fim hotarâți în ceea ce dorim să realizăm, ne ridică moralul, ne dă putere creatoare să creăm soluția unei probleme. Când suntem inspirați vedem viata cu alți ochi: ne prețuim pe noi înșine asa cum suntem în momentul prezent si ne prețuim pentru tot ce realizăm, de aceea nu vedem decât scopul propus. Emanăm emoții pozitive pe care le putem transmite și celor din jurul nostru. Ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să fim recunoscători pentru toate lucrurile care merg bine în viața noastră.

 Tot ce avem în viata noastră, nu funcționează fară relații. Relații cu lucruri, obiecte, alimente, dar mai ales relații cu oamenii. Relațiile cu oamenii pe care le avem sunt însusi relațiile pe care le avem cu noi inșine, depinzând în mare măsură de convingerile noastre.

  Toate relațiile cu oamenii pe care le avem sunt rezultatele propriei noastre ființe. Noi întotdeauna atragem oamenii de care avem nevoie și cu care ne asemănăm și ne completam.

  Acum știm  ce facem de Revelion, suntem inspirați să luam o decizie bună și știm ce ne dorim pentru Anul cel nou. Dar mai ales, știm obiectivele pe care ni le-am propus pentru Noul An: să fim fericiți, să ne simțim bine si să avem succese în tot ce vrem sa realizăm. Dacă le avem pe acestea, avem inspirația să stim ce trebuie să facem.


  Eu vă multumesc pentru ca m-ați urmarit în acest An care tocmai se încheie si vă doresc un An Nou cu sănătate, plin de succese, fericire,abundența pe toate planurile, bunastare fizica și psihica și mai ales vă doresc să începeți să vă iubiți și să vă acceptați necondiționat !

                                             LA  MULȚI  ANI !!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...