luni, 30 decembrie 2013

O inspiratie de Revelion ! 

Deoarece se apropie Revelionul, trecerea dintre ani, m-am gandit ca ne trebuie putina inspiratie unde sa-l petrecem si cum sa facem sa ne simtim bine.

   Inspiratia este o stare pozitiva in care te simti bine si dai drumul creativitatii. Te simti inspirat (a) sa duci la bun sfarsit o activitate, iti vin ideile repede si ai energia necesara sa le pui in practica. Inspiratia ne face sa fim hotarati in ceea ce dorim sa realizam, ne ridica moralul, ne da putere creatoare sa cream solutia unei probleme. Cand suntem inspirati vedem viata cu alti ochi: ne pretuim pe noi insine asa cum suntem in momentul prezent si ne pretuim pentru tot ce realizam, de aceea nu vedem decat scopul propus. Emanam emotii pozitive pe care le putem transmite si celor din jurul nostru. Ne face sa ne simtim bine in pielea noastra si sa fim recunoscatori pentru toate lucrurile care merg bine in viata noastra.

   Tot ce avem in viata noastra, nu functioneaza fara relatii. Relatii cu lucruri, obiecte, alimente, dar mai ales relatii cu oamenii. Relatiile cu oamenii pe care le avem sunt insusi relatiile pe care le avem cu noi insine, depinzand in mare masura de convingerile noastre.

   Toate relatiile cu oamenii pe care le avem sunt rezultatele propriei noastre fiinte. Noi intotdeauna atragem oamenii de care avem nevoie si cu care ne asemanam si ne completam.

   Acum stim  ce facem de Revelion, suntem inspirati sa luam o decizie buna si stim ce ne dorim pentru anul cel nou. Dar mai ales, stim obiectivele pe care ni le-am propus pentru noul an: sa fim fericiti, sa ne simtim bine si sa avem succese in tot ce vrem sa realizam. Daca le avem pe acestea, avem inspiratia sa stim ce trebuie sa facem.


   Eu va multumesc pentru ca m-ati urmarit in acest an care tocmai se incheie si va doresc un An Nou plin de succese, abundenta pe toate planurile, bunastare fizica si psihica si mai ales va doresc sa incepeti sa va iubiti si sa va acceptati neconditionat !

                                             LA  MULTI  ANI !!!
 

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...