luni, 16 decembrie 2013

Transmitem bucurie in jurul nostru ?


   Atunci cand suntem bucurosi , noi ne simtim automat bine , iar oamenii din jurul nostru primesc vibratiile pozitive de la noi si ne trateaza cu aceeasi bucurie si compasiune . Bucuria este acel sentiment interior pe care il simtim ca si cand Dumnezeu este la picioarele noastre. Iar atunci cand ne conectam emotional care corespunde starii de bucurie, Dumnezeu raspunde fara exceptie emotiilor noastre.

  De aceea , in aceasta luna plina de magie , in care asteptam Nasterea lui Isus Hristos , sa cautam deliberat acele motive si lucruri care ne fac sa fim bucurosi , sa ne simtim bine, sa simtim bucuria chiar daca suntem ocupati. Noi putem sa ne simtim bine si sa fim recunoscatori pentru tot ce avem , fiind constienti ca ne dorim mai mult .Starea de spirit pozitiva creata constient , ne poate ridica moralul chiar si in cele mai grele si inorate zile. Atunci cand suntem bucurosi tot universul coopereaza cu noi. Primim ceea ce emitem, vibratiile pe care le emitem se intorc inmiit inapoi la noi. Totul incepe cu noi insine. Noi dam startul pentru sarbatori fericite.

 Un zambet , o imbratisare si crearea unor emotii pozitive , ne fac sa incepem in fiecare dimineata o noua zi cu bucurie .

 
    " Bucuria si iubirea este realitatea traita in inima , tot ce este afara este realitatea in functie de credintele si constiinta fiecaruia " .
    by Laurentiu Lary

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...