luni, 16 decembrie 2013

Transmitem bucurie in jurul nostru ?


   Atunci cand suntem bucurosi , noi ne simtim automat bine , iar oamenii din jurul nostru primesc vibratiile pozitive de la noi si ne trateaza cu aceeasi bucurie si compasiune .
  De aceea , in aceasta luna plina de magie , in care asteptam Nasterea lui Isus Hristos , sa cautam deliberat acele motive si lucruri care ne fac sa fim bucurosi , sa simtim bucuria chiar daca suntem ocupati. Noi putem sa ne simtim bine si sa fim recunoscatori pentru tot ce avem , fiind constienti ca ne dorim mai mult .Starea de spirit pozitiva creata constient , ne poate ridica moralul chiar si in cele mai grele si inorate zile.
 Un zambet , o imbratisare si crearea unor emotii pozitive , ne fac sa incepem in fiecare dimineata o noua zi cu bucurie .

 
    " Bucuria si iubirea este realitatea traita in inima , tot ce este afara este realitatea in functie de credintele si constiinta fiecaruia " .
                                                                       Laurentiu Lary
Sursa foto: Internet

Intotdeauna, soare!

  Este o dimineata insorita, iar stirile meteo anunta aceeasi atmosfera pe tot parcursul zilei. Vara este pe sfarsite si eu ma eliberez c...