luni, 9 decembrie 2013

De ce iubim sarbatorile de iarna ?         Eu iubesc sarbatorile de iarna pentru colindele care se canta in pragul sarbatorilor , fiind stravechi cantece populare de urare , care dau valoare simbolistica obiceiurilor , care ne incanta cu mesajele lor din mosi stramosi. Le iubesc deoarece este cea mai deosebita perioada a anului cu acea magie aparte a sarbatorilor , prin reintoarcerea in timp a copilariei , pentru cozonacii abia scosi din cuptor , pentru aromele de scortisoara , vanilie si portocala si bineinteles pentru a impodobi bradul de Craciun . Dar cel mai mult iubesc sarbatorile pentru ca ma fac sa cred mai mult in iubire si in dorinta de a-i face pe cei din jurul meu sa se simta bine, deoarece cred in aceasta magie a visurilor care trrezeste in mine emotii speciale.
   Aceste emotii nu le am in cursul anului , ele revin in fiecare an in perioada Craciunului , cu cele mai deosebite si intime ganduri.
         Iar aceasta magie a Craciunului , este magia propriilor mele vise.


    Voi de ce iubiti sarbatorile de iarna ?

Ce sunt emotiile?

  Studiile arata ca emotiile sunt totalitatea gandurilor. Mai multe ganduri de acelasi fel dau nastere la o emotie. Pentru ca nu se poa...