miercuri, 11 decembrie 2013

Suntem in armonie ?


       Deoarece sarbatorile vin cu pasi repezi , avem nevoie de armonie , de armonie in familie si cu cei din jurul nostru.
      Noi nu suntem niciodata singuri . Cu totii dorim sa ne bucuram si sa avem o armonie in familie ori cu persoana iubita , chiar si cu cei din jurul nostru : vecin , prieteni . Aceasta senzatie este deosebita , deoarece campul energetic nu dispare , nici daca suntem singuri.
     Cand suntem singuri , gandul de a face conversatie ne poate epuiza de energie , dar noi putem sa ne schimbam acea lipsa , prin eliberarea si eliminarea blocajelor mentale care duc la acea stare de dizarmonie. Ca de fapt , singuratatea este sentimentul ca suntem deconectati de ceilalti oameni.
    Chiar daca suntem singuri , aceasta conectare cu Dumnezeu si cu viata insasi , atrage in viata noastra oameni plini de iubire si ne inspira , ne face sa avem un sentiment placut care corespunde cu armonia.


    " Daca este adevarat ca gandurile tale iti modeleaza intreaga viata , iti doresti sincer ca gandul tau actual sa devina o realitate pentru tine" ?
                                                                    Louise L. Hay

Sursa foto: Internet

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...