miercuri, 18 decembrie 2013

Puterile magice ale iubirii     Dupa cum stim, iubirea este una dintre emotiile pozitive alaturi de credinta. Este un sentiment complex, neconditionat si fara limite.Emotia iubirii lasa inimii si sufletului o urma puternica chiar si dupa ce aceasta a trecut. Ea daca a venit o data in viata noastra, poate sa vina si sa plece de nenumarate ori, prin diferite experiente de viata.

   Fiecare dintre noi cunoastem iubirea autentica si urmele care sunt lasate asupra inimii si sufletului. Ea ne face sa fim plini de energie, ne da putere si atunci cand suntem in intuneric. Iubirea vindeca, iarta, hraneste si are un efect uluitor asupra trasaturilor de caracter. Ele se vad, imblanzeste, lumineaza si infrumuseteaza fata.

     De aceea, cand iubirea predomina in viata noastra, si noi la randul nostru o iluminam pe a altor oameni.
Iubirea gaseste solutii la toate problemele noastre prin faptul ca, daca iubim, emitem emotii pozitive si astfel ne deschidem in fata tuturor posibilitatilor pozitive.

                                "Iubirea : unica forta creatoare ".

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...