miercuri, 20 martie 2013

Sa alegem gândurile care corespund dorințelor noastre!

     


 Am vorbit până acum despre gânduri, cum să ne alegem deliberat acele gânduri care ne fac să ne simțim bine.Dar ca aceste gânduri sa se materializeze ( sa ia forma în realitatea fizică), trebuie să ne creăm o imagine mentală în urma acestora. Să ne închipuim cum ar fi dacă..., cum ar arăta, ce am simți dacă o vom avea, ce am face mai departe? etc.

   Toți oamenii aplică procesul creării de imagini mentale, chiar dacă conștient sau inconștient.Tot ce trebuie să facem este să ne alegem gândurile care corespund dorințelor noastre și să ne formăm o imagine cu ele.Asta înseamnă că ne putem transpune în realitate tot ce ne dorim.
  Tot ce s-a întâmplat în viața noastră pâna acum, sunt rezultatele acestui proces al creării de imagini mentale.

  Dacă ne-am dat seama până acum de rezultatele pe care le-am avut în viata noastră, ne putem da seama foarte clar cât de bun este acest " instrument mental".
  Noi începem întotdeauna prin a ne gândi, apoi prin a ne forma o imagine foarte clară în urma acestor gânduri și apoi trecem la realizarea lor ; ne vine o idee, ne sună cineva, cunoaștem pe cineva în care ar putea să ne ajute sau putem avea intuiție să știm ce trebuie să facem, suntem inspirați să facem ceva etc. Imaginea pe care o creăm pe ecranul minții trebuie să o susținem mereu și mereu, să credem în ea, indiferent de realitatea pe care o avem,  până ce aceasta prinde formă fizică.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...