luni, 4 martie 2013

" La baza perseverentei sta puterea vointei"
      "Perseverenta este efortul sustinut necesar pentru a induce credinta".  ~ Napoleon Hill ~

 In acest caz, fara vointa si o dorinta puternica nu putem continua ceea ce ne dorim cu adevarat sa facem. Visul sau scopul vor ramane simple ganduri.

 - Primul pas este credinta
 - Al doilea pas  sa stim sa ne simtim bine
 - Al treilea pas sa ne controlam emotiile si gandurile.

Puterea este in mainile noastre. Noi detinem acea putere interioara care ne face sa pereseveram in ceea ce ne dorim.

   Din nou si din nou ne folosim gandurile si nu renuntam la planurile si la scopurile dorite.
.
   Putini oameni isi duc la bun sfarsit scopul. Multi renunta si se adancesc in problemele si necazurile lor. Ca sa poti fii perseverent iti trebuie o dorinta foarte mare care nu intra in competitie cu altceva Obisnuinta de a  persevera  iti asigura o viata impotriva esecului.Daca "ai cazut", ridica-te  si continua sa mergi la destinatie.Tu poti sa transformi orice infrangere in victorie.Perseverenta poate fi dezvoltata prin scopuri, planuri, sa ai mintea "deschisa"si sa sti ce vrei.Norocul despre care vorbesc multi oameni este rezultatul perseverentei. Nu lasa pe altii sa-ti conduca viata. Tu ai o dorinta  de nestramutat pe care o doresti implinita. Aceasta dorinta combinata cu vointa te face sa perseverezi in a o indeplini.

    Dorintele puternice si arzatoare depasesc orice obstacol prin perseverenta.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan
   

Ce sunt emotiile?

  Studiile arata ca emotiile sunt totalitatea gandurilor. Mai multe ganduri de acelasi fel dau nastere la o emotie. Pentru ca nu se poa...