vineri, 29 martie 2013

Astăzi ți-ai pus o dorință?

           

 " Un vis devine o dorință, doar dacă este plantată corect în mintea subconștientă ".~ Napoleon  Hill~

  Ca să plantăm corect un vis în mintea subconștientă, trebuie să-l menținem în mintea conștientă fără să-l înlocuim cu opusul ei niciodată. Dar atunci, această dorință să reprezinte ce ne dorim cu adevarat, ce ne dorim să ne împlinească  menirea în acestă viață : Să fim fericiți, sănătoși să fim prosperi, să crestem din punct de vedere spiritual, abundență materială și spirituală, bunăstare fizică și psihică și multă iubire.

  Astăzi ți-ai pus o dorință?
Este bine să știm că dorințele nu se termină niciodată. Putem oricând să activăm subconștientul, acel loc unde se adună toate impresiile, sentimentele și dorințele. Tot ceea ce ne trece prin minte se poate realiza, cu condiția să sustinem cu perseverență. Din acest punct de vedere, este bine că gândurile nu au efect imediat. Avem timp suficient să ne schimbăm gândurile oricând dorim și implicit dorința daca nu o mai dorim.


 Dar când dorim ceva cu adevarat, trebuie s-o plantăm corect în mintea subconștientă și să o susținem cu perseverență, zi de zi. " Cere și ți se va da". Dacă nu cerem, nu primim. Dacă cerem, dorința trebuie sa fie ceea ce ne dorim cu adevărat, o dorință arzătoare. În acest sens, ea nu trebuie sustinuta cu coningeri negative, precum că nu merităm sau sigur nu se îndeplinește și cu lipsa de vibrații pozitive, ci cu emoții care să exprime dorința și de asemeni cu sentimentele potrivite.

  Noi întotdeauna primim la cererile noastre, dar primim în funcție de vibrațiile pe care le emitem. Nu putem să avem o dorință autentică dacă noi avem emoții negative, precum că suferim de lipsa dorinței împlinite, a nemulțumirii. Este împotriva legii.

  Legea Atracției întotdeauna ne răspunde fără excepție. Dar întotdeauna trebuie să fim atenți la emoțiile noastre, la ceea ce simțim atunci când ne dorim ceva. Ele ne indica dacă suntem pe drumul cel bun, a ceea ce ne dorim cu adevărat.



Sursă foto: Internet
 Gabriela Bogdan                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...