vineri, 29 martie 2013

Astazi ti-ai pus o dorinta?

           

 " Un vis devine o dorinta, doar daca este plantata corect in mintea subconstienta ".~ Napoleon  Hill~

  Ca sa plantam corect un vis in mintea subconstienta, trebuie sa-l mentinem in mintea constienta fara sa-l inlocuim cu opusul ei niciodata. Dar atunci, aceasta dorinta sa reprezinte ce ne dorim cu adevarat, ce ne dorim sa ne implineasca  menirea in acesta viata : Sa fim fericiti, sa fim prosperi, sa crestem din punct de vedere spiritual, abundenta materiala si spirituala, bunastare fizica si psihica si multa iubire.

  Astazi ti-ai pus o dorinta?
Este bine sa stim ca dorintele nu se termina niciodata. Putem oricand sa activam subconstientul, acel loc unde se aduna toate impresiile, sentimentele si dorintele. Tot ceea ce ne trece prin minte se poate realiza, cu conditia sa sustinem cu perseverenta. Din acest punct de vedere, este bine ca gandurile nu au efect imediat. Avem timp suficient sa ne schimbam gandurile oricand dorim si implicit dorinta daca nu o mai dorim.


 Dar cand dorim ceva cu adevarat, trebuie s-o plantam corect in mintea subconstienta si sa o sustinem cu perseverenta, zi de zi. " Cere si ti se va da". Daca nu cerem, nu primim. Daca cerem, dorinta trebuie sa fie ceea ce ne dorim cu adevarat. In acest sens, ea nu trebuie sustinuta cu coningeri negative, precum ca nu meritam sau sigur nu se indeplineste si cu lipsa de vibratii pozitive, ci cu emotii care sa exprime dorinta si de asemeni cu sentimentele potrivite.

  Noi intotdeauna primim la cererile noastre, dar primim in functie de vibratiile pe care le emitem. Nu putem sa avem o dorinta autentica daca noi avem emotii negative, precum ca suferim de lipsa dorintei implinite, a nemultumirii. Este impotriva legilor.

  Legea Atractiei intotdeauna ne raspunde fara exceptie. Dar intotdeauna trebuie sa fim atenti la emotiile noastre atunci cand ne dorim ceva. Ele ne indica daca suntem pe drumul cel bun, a ceea ce ne dorim cu adevarat.



Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...