miercuri, 13 martie 2013

Să ne gândim la fericire.

 

   Fericirea este o stare de spirit, de aceea, "putem experimenta acest sentiment înălțător oriunde ne-am afla, indiferent de situația în care suntem sau de oamenii din jurul nostru - prin simpla ridicare a levierului fericirii pe Panoul de Comandă al Destinului nostru Personal". ~ by Peggy Mc Coll ~

   Dacă vrem sincer să ne simțim bine, nu trebuie niciodată să ne mai facem griji. Noi trebuie să acordăm mai puțină atenție lucrurilor pe care nu le dorim și la cei din jurul nostru care nu ne  fac bine și foarte multă atenție la noi înșine. Noi știm și trebuie să simțim ce ne trebuie și ce ne face bine sau rău sufletește. În funcție de starea noastră sufletească si de ceea ce simțim, putem să ne ghidăm gândurile si atenția noastră doar lucrurilor și situatiilor care ne fac să ne simțim bine.
  Dacă ne dăm seama și am observat că ne-am lăsat influențați și manipulați de alții sau de trecut, să luăm chiar acum decizia de a nu mai asculta decât propriile instincte.
  Dacă dorim să pătrundem într-o lume a fericirii, primul lucru care trebuie să îl facem este să ne gândim la ea.Să ne gândim cum ar fi și cum ne-am simți să avem tot ce ne dorim : viața pe care o dorim, partenerul de viață și toate lucrurile la care visăm. Nu-i asa că ne simțim bine? Nu-i așa că începem să gândim altfel? Nu-i așa că am vrea ca toate acestea să facă parte din realitatea noastră?     Atunci să rămânem într-o stare de așteptare pozitivă, fără să ne gândim că de fapt nu le avem.
Așteptarea pozitivă face ca lucrurile să se întâmple.

  Să ne imaginăm acest lucru și o să ne  dăm seama cum este să fim fericiți înainte ca totul să devină realitate, conform Legii Atracției care afirmă că atragem lucrurile la care ne concentrăm cel mai mult.
  Să nu ne  mai fie teamă de nimic și de nimeni și să ne  deschidem larg brațele pentru a primi fericirea.

 Gabriela Bogdan
Sursa foto: Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...