miercuri, 13 martie 2013

Sa ne gandim la fericire.

 

   Fericirea este o stare de spirit, de aceea, "putem experimenta acest sentiment inaltator oriunde ne-am afla, indiferent de situatia in care suntem sau de oamenii din jurul nostru - prin simpla ridicare a levierului fericitii pe Panoul de Comanda al Destinulu nostru Personal". ~ by Peggy Mc Coll ~

   Daca vrem sincer sa ne simtim bine, nu trebuie niciodata sa ne mai facem griji. Noi trebuie sa acordam mai putina atentie lucrurilor pe care nu le dorim si la cei din jurul nostru care nu ne  fac bine si foarte multa atentie la noi insine.
  Daca ne dam seama si am observat ca ne-am lasat influentati si manipulati de altii sau de trecut, sa luam chiar acum decizia de a nu mai asculta decat propriile instincte.
  Daca dorim sa patrundem intr-o lume a fericirii, primul lucru care trebuie sa il facem este sa ne gandim la ea.Sa ne gandim cum ar fi si cum ne-am simti sa avem tot ce ne dorim : viata pe care o dorim, partenerul de viata si toate lucrurile la care visam. Nu-i asa ca ne simtim bine? Nu-i asa ca incepem sa gandim altfel? Nu-i asa ca am vrea ca toate acestea sa faca parte din realitatea noastra?     Atunci sa ramanem intr-o stare de asteptare pozitiva, fara sa ne gandim ca de fapt nu le avem.
Asteptarea pozitiva face ca lucrurile sa se intample.

  Sa ne imaginam acest lucru si o sa ne  dam seama cum este sa fim fericiti inainte ca totul sa devina realitate, conform Legii Atractiei.
  Sa nu ne  mai fie teama de nimic si de nimeni si sa ne  deschidem larg bratele pentru a primi fericirea.

 Gabriela Bogdan
Sursa foto: Internet

Întotdeauna magia există!

    Dintotdeauna magia a existat. Dacă nu ai vazut-o până acum, o poți vedea începând cu aceste sărbători de iarnă. Ea începe chiar acum...