vineri, 22 martie 2013

Detasarea
   


  Detasarea este acea etapa in care nu trebuie sa ne mai facem griji in privinta raspunsului dorintei. Legea Atractiei ne da inapoi esenta gandurilor pe care le-am emis cu ajutorul emotiilor si a imaginii create.

   Imaginea pe care am creat-o si cultivat-o in mintea constienta si preluata de mintea subconstienta, ajunge in Univers, in eter, unde Legea Atractiei raspunde cererilor noastre doar prin detasare, convingere ferma ca dorintele se vor implini la momentul oportun,in maniera Sa perfecta si prin intermediul Legii si al Credintei.

    Cand ne gandim la Dumnezeu, trebuie sa stim adevarul potrivit caruia Acesta este omniprezent. In acest caz noi emanam ganduri pozitive, avem puterea de creatie si sa ne asteptam ca Universul sa ne raspunda.

     Sa ne folosim de aceste ganduri pozitive continue, sa ne formam imaginea corespondenta, sa o cultivam si sa ne detasam, stiind ca Dumnezeu ( Universul ) va actiona cum doreste la momentul potrivit.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...