luni, 25 martie 2013

Entuziasmul in dorintele noastre

 

    Să recapitulăm puțin pașii care conduc la îndeplinirea dorințelor.
Cel mai important pas este dorința, apoi crearea imaginii pe care o dorim, al treilea  pas să ne detașăm de această imagine și să credem cu adevarat că se va îndeplini și urmatorul pas la care am ajuns este starea noastră de entuziasm la care ajungem dacă aplicam toți pașii.

  Studiile arată că Dumnezeu nu dă viată unei imagini fără să ne implicăm noi inșine și fără să ne ajutăm singuri. De aceea, imaginea mentală pe care ne-am format-o în minte trebuie susținută continuu și să credem că ea se va materializa.

  Dumnezeu ne ajută dacă ne implicăm în acest proces, ca a unei rugăciuni. În urma acestora, noi simțim o vibrație care ne face să ne simțim altfel, ne va face să simțim o stare de entuziasm. Această stare de entuziasm ne face să ne comportăm diferit ca până acum și să avem inspirația să ne schimbăm acțiunile, să atragem oameni, lucruri, locuri în viața noastră sau noi sa fim atrași de ele.

   Nu în ultimul rând, această stare de entuziasm ne va face să ne asteptăm la schimbări pozitive în viața noastră care se vor petrece și in viitor. Altfel spus, noi trebuie să ajungem în acea etapă a schimbărilor radicale pozitive care se vor petrece.

  Tot ce contează este, și cel mai important lucru, să avem încredere și convingerea că noi avem puterea să ne transformăm visele în realitate.

Sursă foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Ce vă atrage astăzi?

 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA ...