luni, 25 martie 2013

Entuziasmul in dorintele noastre

 

    Sa recapitulam putin pasii care conduc la indeplinirea dorintelor.
Cel mai important pas este dorinta, apoi crearea imaginii pe care o dorim, al treilea  pas sa ne detasam de aceasta imagine si sa credem cu adevarat ca se va indeplini si urmatorul pas la care am ajuns este starea noastra de entuziasm la care ajungem daca aplicam toti pasii.

  Studiile arata ca Dumnezeu nu da viata unei imagini fara sa ne implicam noi insine si fara sa ne ajutam singuri. De aceea, imaginea mentala pe care ne-am format-o in minte trebuie sustinuta continuu si sa credem ca ea se va materializa.

  Dumnezeu ne ajuta daca ne implicam in acest proces, ca a si unei rugaciui. In urma acestora, noi simtim o vibratie care ne face sa ne simtim altfel, ne va face sa simtim o stare de entuziasm. Aceasta stare de entuziasm ne face sa ne comportam diferit ca pana acum si sa avem inspiratia sa ne schimbam actiunile, sa atragem oameni, lucruri, locuri in viata noastra sau noi sa fim atrasi de ele.

   Nu in ultimul rand, aceasta stare de entuziasm ne va face sa ne asteptam la schimbari pozitive in viata noastra care se vor petrece si in viitor. Altfel spus, noi trebuie sa ajungem in acea etapa a schimbarilor radicale    pozitive care se vor petrece.

  Tot ce conteaza este, si cel mai important lucru, sa avem incredere si convingerea ca noi avem puterea sa ne transformam visele in realitate.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...