vineri, 15 martie 2013

Noi avem o putere interioara.

 


  Orice idee, orice plan, orice scop poate fi implantat in minte, prin repetarea unor ganduri si prin credinta.

 Noi ne cream prezentul prin gandurile pe care le emitem constient sau inconstient. In noi sta puterea sa ne schimbam situatiile prin care trecem zi de zi si implicit viitorul, prin emiterea unor ganduri de pace, iubire, creativitate, prin a ne examina convingerile care sunt foarte puternice in procesul de creatie.

  Subconstientul nostru executa toate comenzile date de noi, constient sau inconstient, pozitive sau negative. Tot ce noi credem ca este adevarat si s-ar putea sa nu fie,subconstientul trimite semnale in Univers prin vibratiile pe care le emitem, iar Legea Atractiei raspunde acestor vibratii cu aceeasi frecventa.

   Cea mai mare putere noi  o detinem, daca vrem sa ne imbunatatim viitorul.Noi avem puterea sa ne construim viata asa cum o visam. Trebuie sa ne gandim la ea si sa ne alegem gandurile deliberat, nu sa lasam la voia intamplarii sa treca viata pe langa noi.

   Asa deci, " deschide larg portile mintii tale" si incepe sa te bucuri de ea.

  Aceasta lege este " imuabila " si daca ne vom da seama clipa de clipa ceea ce simtim, legea  insasi ne va invata in functie de gandurile pe care le emitem, cum functioneaza, prin rezultatele din viata noastra.

Sursa foto:psiholog.wordpress.com
Text: Gabriela Bogdan

Ce vă atrage astăzi?

 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA ...