miercuri, 27 martie 2013

Dorinta si asteptarea. 

 " Mintea este asemeni unui magnet puternic, atragand catre sine toate vibratiile care corespund starii sale actuale de spirit. Asteptarile dicteaza aceasta stare de spirit, de aceea, ele guverneaza evenimentele care corespund vibratiei mentale si care vor fi atrase in viata ta. Ateptarile pot fi, fie o binecuvantare, fie un blestem. In ambele cazuri, ele reprezinta una dintre cele mai puternice forte invizibile din viata ta"

                                             Conferentiar public, autor, antreprenor Johm Kanary

                                                                   
                                                                         

 
   Ca sa intelegem mai bine,am vazut pana acum ca trebuie sa ne formam o imagine mentala despre realitatea pe care o dorim in viitor, sau a dorintei, scopului si sa ne detasam de ea cu convingerea ca Dumnezeu este omniprezent si ne cunoaste toate dorintele si ceea ce gandim. Noi atragem tot ceea ce emitem datorita vibratiilor care corespund gandului emis. Daca ne dorim ceva, dar nu credem, nu stim, atunci dezamagirea ne va urmari toata viata. Noi trebuie sa ne inoculam aceasta credinta in Dumnezeu, iar El ne va calauzi toti pasii prin asteptare, ca dorinta noastra sa ia forma fizica. Credinta ne face sa fim intr-o stare de asteptare pozitiva, detasandu-ne astfel de dorinta, de imaginea creata. Nu putem avea ceva ceea ce nu credem, chiar daca ne dorim acel lucru sau situatie pentru ca legea Atractiei raspunde gandurilor noastre, raspunde vibratiilor pe care le emitem, nu la situatiile prezente din realitatea noastra.
     Asadar, sa ne asteptam, sa credem si sa atragem toate lucrurile pozitive pe care le dorim in viitor.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...