miercuri, 3 aprilie 2013

Ce anume iti doresti?

 
 
    "Daca analizezi suficient de des scenariul tau, vei incepe sa-l accepti ca fiind realitatea ta, iar atunci cand il percepi in acelasi mod in care percepi realitatea - Universul crede si raspunde in acelasi fel". ~by E si J H~

        Totul se petrece ACUM!

   Am  inteles ca Legea Atractiei reactioneaza la realitatea pe care o spunem in prezent, repetand in continu situatia in care ne aflam.
   Astfel,noi putem sa alegem o poveste a realitatii asa cum o dorim. Daca avem o situatie neplacuta, suntem constienti de ea si ne gandim la ceea ce ne dorim,spunandu-ne detaliat ce anume ne dorim,de fapt, la timpul prezent, atunci in noi se va produce o schimbare a vibratiei si implicit se va schimba punctul de atractie.
   Viata ne da esenta lucrurilor la care ne gandim, chiar daca ne dorim sau nu stim acest lucru. Legea Atractiei nu greseste niciodata, de aceea de cate ori noi vorbim despre realitatea noatra prezenta, ne spunem povestea realitatii viitoare.

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan
     

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...