vineri, 27 septembrie 2013

Uită ziua de naștere!


 

Marea întrebare este în ce măsură ești capabil să spui da din inimă aventurii tale "

 Cu siguranță v-ați mirat când ați văzut titlul acestei povești. Dar această poveste exprimă faptul că îndeplinirea dorințelor reprezintă drumul și nu destinația finală, și că vârsta nu poate fi o piedică în realizarea a ceea ce ne dorim, a succesului, a iubirii.

  Este povestea domnului Walt Jones din Washington de 104 ani, care a reușit să treacă peste momentele dureroase pricinuite de moartea a trei soții. Dupa moartea celei de-a treia soție, a venit lumea să-l consoleze de pierderea pricinuită, întrebându-l cum se simte la care domnul Jones le-a răspuns că , sigur că este trist, doar că , dacă se gândește în trecut, el nu a putut să-și îndeplineasca visele, deoarece cea de-a treia soție a  sa, care tocmai murise, nu a fost niciodata de acord cu lucruri mai putin obisnuite pentru ea, si anume sa aiba impreuna o rulota si sa viziteze cele 48 de state americane.  Acum că a rămas singur, vroia în sfârșit să -și îndeplinească visele de a vizita cele 48 de state americane.

  După 6 luni de la moartea soției, lumea l-a vazut  cu o femeie frumoasă de 62 de ani. Cand a fost întrebat de această veste,el le-a spus la toți că avea nevoie de o tovarășă ca să nu stea singur în rulotă, să aibă cu cine vorbi si de ce nu pentru iubire.

    După o perioadă de timp, după alți câțiva ani, domnul de 104 ani și-a investit banii în proprietăți. După un an, și-a vândut jumătate din proprietăți și și-a sărbătorit cea de-a 110 aniversare a sa, la show-ul unei televiziuni. Acolo toată lumea l-a felicitat și s-au mirat de varsta înaintată pe care o avea și de cât de bine arăta. Întrebat ce anume l-a ținut atât de mult în viață, domnul a răspuns că nu vroia să-și aducă aminte de ziua de naștere ca să nu se deprime când înaintează în vârstă, dar că a știut să-și trăiască viața. El a mai zis, că majoritatea prietenilor lui au prosperat în viață după vârsta de 75 de ani.


 ”Fie ca această poveste să ne inspire pe toți să rămânem de-a pururi verzi și dornici de viață, în fiecare zi ".
                                                                    O poveste de Bob Moawad
                                                                     Povestită pe scurt de Gabriela Bogdan

Sursa foto: Internet
                                                                   

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...