luni, 2 septembrie 2013

Emotiile negative


       Organismul nostru reactioneaza la emotiile negative facandu-l bolnav. Din punctul meu de vedere, orice boala poate aparea in urma emotiilor. Bineinteles, corpul nostru nu se imbolnaveste la primele emotii negative, dar daca ne concentram mental, suficient de mult asupra acestor emotii negative; fie de suparare, fie de nemultumire, fie de oboseala etc; organismul va raspunde acestor emotii negative prin anumite boli.
      Aceste emotii sunt amplificate si de ceea ce bem, mancam si de asemenea de lipsa exercitiilor fizice care contribuie la functionarea buna a organismului si sistemului nervos si imunitar.
     Noi putem sa controlam aceste emotii care fac parte din viata noastra, dar cand apar, sa le redirectionam spre lucruri frumoase, muzica, sport etc.
     Daca vom incepe sa avem grija de noi, de sanatatea noastra si de starea noastra interioara, vom asista la amplificarea emotiilor pozitive, prin obisnuinte care contribuie la mentinerea acestora.

Viața noastră se rezumă la starea de bine!

    Cel mai important lucru în tot ce facem, este să ne simțim bine. Noi putem să alegem deliberat această stare sau o putem respinge co...