vineri, 20 septembrie 2013

Ce este Imbratisarea ?


      Imbratisarea este sanatoasa. Ea ajuta sistemul imunitar, vindeca depresia, reduce stresul si faciliteaza somnul. Este revigoranta, regeneratoare si nu are efecte secundare neplacute. Imbratisarea este nici mai mult nici mai putin decat un remediu miraculos.
      Imbratisarea este absolut naturala. Este organica, dulce, fara ingrediente artificiale, nu polueaza, mentine un mediu curat si este 100% integrala.
      Imbratisarea este darul ideal. Poate fi oferita cu orice ocazie, este amuzant sa o oferi, dar si sa o primesti, nu trebuie ambalata si de buna seama, este intru totul returnabila.
     Imbratisarea este practic perfecta. Nu are nevoie de baterii, nu depinde de inflatie, nu ingrasa, nu trebuie platita in rate lunare, nu poate fi furata si nu este impozitata.
    Imbratisarea este o resursa prea putin folosita, cu puteri magice. Ori de cate ori ne deschidem inima si bratele, noi ii incurajam pe ceilalti sa faca la fel.
     Gandeste-te la oamenii din viata ta. Doresti sa le spui ceva? Doresti sa-i imbratisezi? Astepti ca altcineva sa faca primul gest? Nu mai astepta !
      Fa tu acest gest !

                                                                                                         Charles Faraone
                                                                                                        Jack Canfield

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...