luni, 16 septembrie 2013

" O inima pentru o imbratisare"


      Aceasta este povestea unui judecator iesit la pensie, care era considerat unul din oamenii plini de iubire. Deoarece judecatorul considera ca iubirea este cea mai mare putere, acesta le oferea tuturor oamenilor pe care ii intalnea cate o imbratisare pentru a avea ziua mai buna.
      Dupa cativa ani, judecatorul a confectionat o cutie  pe care a numit-o "trusa imbratisarilor ". Pe cutie a scris " o inima pentru o imbratisare ", in interiorul acesteia erau puse 30 de inimioare brodate. Peste tot unde mergea, acesta oferea o inima in schimbul unei imbratisari.
        Datorita faptului ca era plin de iubire, era invitat la conferinte ca sa impartaseasca ce inseamna iubirea neconditionata. Mass media ii trimiteau tot felul de provocari iar ziaristii i-au sugerat intr-o zi sa iasa pe strada oferind din nou imbratisari in timp ce acestia il filmau.
        Toata ziua judecatorul a imbratisat persoane necunoscute care ii ieseau in cale pe strada, in autobuze, reporterul declarandu-se multumit si impresionat.
        Intr-o zi, barbatul si-a luat cutia cu imbratisari si s-a dus la azilul de suferinzi de boli mintale si handicapati. Le-a oferit pacientilor inimioare, palarii din baloane si multe imbratisari.
        Punctul culminant al acestei povesti este faptul ca judecatorul nu se simtea in largul  lui deoarece nu mai imbratisase niciodata pana in acel moment oameni aflati pe patul de moarte. El totusi a considerat ca a fost o proba, o experienta unica imbratisand orice persoana, indiferent de starea acesteia.
        In timp ce statea si se gandea, un grup de asistenti , doctori si calugarite l-au insotit in toate saloanele din azil , pana la saloanele cu cei mai bolnavi din azil. Cu inima stransa, judecatorul a inceput sa-i imbratiseze pe toti si sa le ofere inimioare , pana la ultimul bolnav. Acesta era intr-o stare critica iar judecatorul, dupa multe ezitari s-a aplecat si l-a imbratisat si pe acesta. Bolnavul a inceput sa geama si sa zambeasca. Neintelegand ce se intampla, judecatorul i-a privit pe doctori care aveau lacrimi in ochi.
        Explicatia acestei urmari, a fost faptul ca, bolnavul, in 23 de ani de cand se afla in acel azil nu zambise niciodata.


        " Cat de usor este sa schimbi pentru totdeauna viata unui om ... "

          Si sa daruiesti o imbratisare !!

                                                                                     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...