luni, 9 septembrie 2013

Poveste


      Aceasta poveste ilustreaza perfect convingerea ca "daca vrei, poti".
Povestea este a unei fetite de 11 ani care sufera de o boala care ii afecteaza sistemul nervos, aceasta neputand sa mearga niciodata, sa vorbeasca sau sa se miste.
      Este transferata din spitalul in care a fost adusa prima oara, intr-un spital specializat si doctorii isi dau toata silinta, cu speranta ca fetita va da un semn de vindecare. Mai mult,, pe langa toate exercitiile fizice, terapie in apa si alte tratamente, au invatat-o arta vizualizarii. Au invatat-o sa se vizualizeze ca poate sa mearga din nou. Doctorii s-au gandit ca s-ar putea sa nu dea rezultate, dar macar ar aveau o speranta de viata in perioada in care zacea la pat.
      Fetita constiincioasa asculta doctorii si invata arta vizualizarii .
Intr-o zi norocoasa, pe cand vizualiza ca picioarele ii dau semn ca se misca, i s-a parut ca patul se misca sub ea. A alertat tot spitalul ca ea isi poate misca picioarele. Insa, cu totii stiau ca a avut loc un cutremur, mai putin fetita, lasand-o sa se bucure de aceste rezultate.
     Aceasta CONVINGERE a fetitei, a facut-o sa PERSEVEREZE si mai mult in arta vizualizarii. In cativa ani, ea a perseverat si s-a intors la scoala pe picioarele ei fara carje sau scaun cu rotile.


   "Vedeti voi, un om care poate cutremura pamantul, poate cu siguranta sa invinga o boala oarecare"
 
                                                                                                  O poveste scrisa de Hanoch Mc Carty

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...