vineri, 30 august 2013

Cât de adevărat!


     

  Este suficient să ai o singură emoție negativă printre toate emoțiile pozitive ca să te întorci la starea de spirit fără nici o speranță. Oricât ai încerca să ai emoții și sentimente pozitive, dacă nu ai învățat să le redirecționezi pe cele negative care apar în viața ta, cele dintâi vor dispărea într-o clipită. Să înveți să alegi conștient emoțiile pozitive, să ști să creezi cu ele și să alegi sentimentele care îți conduc viața. E momentul să îți dai seama și să creezi conștient aceste emoții pozitive, să aduni cât mai multe și să înveți despre emoțiile negative, înainte să te domine.
 Daca ajungi în astfel de situație, înseamnă că nu te iubești suficient pe tine însuți și îți lipsește încrederea și prețuirea de sine.
  Bob Proctor zicea: ” Este suficientă o cantitate foarte mică de otravă pentru a muri”. Cu alte cuvinte, otrava înseamnă o singură emoție negativă care te face sa uiți de gândurile pozitive, iți întunecă mintea si nu te mai lasă să gândesti rațional. Când ajungi în astfel de momente ,și nu mai vezi lumina protectoare, te adâncești tot mai mult in gânduri negative, le multiplici, le dezvolți, până îți pierzi mințile, ți se face rău, nu mai poți ieși din acest labirint al emoțiilor negative.
 Este cât se poate de adevărat acest cerc al emoțiilor negative, în care te poți învârti, și în care cu greu ajungi la lumină. De aceea, dacă ne pasă de noi înșine, de ceea ce simțim, de libertatea noastră interioară, de liniștea sufletească, trebuie să ne dezvoltăm personal, să ne învățăm corpul și ceea ce ne comunică prin însăși emoțiile noastre.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan
   
   
                                                                   
                                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...