miercuri, 15 mai 2013

Momentul prezent.

 

   Acest moment " prezent" trebuie să-l apreciem. De aici și acum, gândurile noastre atrag experiența noastră de viață. Din acest acum. La orice ne-am gândi; că a fost ieri, luna trecută sau că ne gândim la ziua de mâine, aceste gânduri sunt acum în prezent. Noi acum atragem în viața noastră esența gândurilor. Să învățăm să iubim prezentul, să fim conștienți de el, să-l apreciem și să fim recunoscători pentru ceea ce avem și suntem. Asta nu înseamnă că nu ne dorim mai mult. Dumnezeu știe ce și cât ne dorim și să-i mulțumim anticipat. Îi mulțumim înainte pentru ce ne dorim în viitor, știind că ne aude și răspunde chemărilor noastre.

 "Când savurezi momentul, atragi mai multe lucruri bune și le apreciezi un timp mai indelungat. Important este să fi aici, acum, manifestând atenție și recunoștință".  

 Să fim fericiți acum în prezent știind că vom fi fericiți și mai departe. Când suntem fericiți în acest moment, momentul următor atrage și mai multă fericire și conform legii Atracției, atragem esența gândurilor de același fel.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...