luni, 6 mai 2013

Sentimente placute

 
   
 " Noi ne cream propriile sentimente prin gandurile pe care optam sa le emitem. Noi avem capacitatea de a face alegeri diferite si implicit de a ne crea experiente diferite."


  Sentimentele placute sunt acele sentimente de fericire, bucurie, buna dispozitie, care ne fac sa ne simtim bine si care ne ridica la un nivel de autocunoastere in ceea ce dorim sa realizam. Aceste sentimente le putem dirija in orice directie dorim.

  Trebuie sa intelegem ca exista un "EU" mai presus de "" eu" -l nostru si ca ceea ce gandim inconstient sau vrem deliberat sa gandim despre anumite situatii, face sa apara aceste sentimente si ca acest" EU" este foarte important in viata noastra. De aceea, noi ne dam seama imediat ce sentimente avem: de iubire, de relaxare, de tensiune. Cum ne simtim? Suntem bine? Aceste sentimente sunt ale noastre nu ale altcuiva. Ele sunt ganduri asociate cu emotii, fie pozitive, fie negative care se formeaza in interiorul corpului nostru. Cele negative se pot vindeca.

   Putem opta pentru sentimente placute, si atunci sa invatam sa alegem ganduri care ne fac sa ne simtim bine.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...