luni, 6 mai 2013

Sentimente plăcute.

 
   
 " Noi ne creăm propriile sentimente prin gândurile pe care optăm să le emitem. Noi avem capacitatea de a face alegeri diferite și implicit de a ne crea experiențe diferite."


  Sentimentele plăcute sunt acele sentimente de fericire, bucurie, bună dispoziție, care ne fac să ne simțim bine și care ne ridică la un nivel de autocunoaștere în ceea ce dorim să realizăm. Aceste sentimente le putem dirija în orice direcție dorim, putem să ținem cont de ele atunci când lucrurile nu merg așa cum ne-am dori noi. Atunci când folosim aceste sentimente și ținem cont de ele ne schimba starea de spirit și implicit gândurile negative.

  Trebuie să înțelegem că există un "EU" mai presus de " eu" -l nostru și că ceea ce gândim inconștient sau vrem deliberat să gândim despre anumite situații, face să apară aceste sentimente și că acest" EU" este foarte important în viața noastră. El ține cont de ceea ce gândim și vibrațiile pe care le emanăm. De aceea, noi ne dăm seama imediat ce sentimente avem: de iubire, de relaxare, de tensiune. Cum ne simțim? Suntem bine? Aceste sentimente sunt ale noastre nu ale altora. Ele sunt gânduri asociate cu emoții, fie pozitive, fie negative care se formează în interiorul corpului nostru. Spre norocul nostru,cele negative se pot schimba si implicit vindeca.

   Putem opta pentru sentimente plăcute,iar atunci să învățăm să alegem gânduri care ne fac să ne simțim bine.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...