luni, 27 mai 2013

Dacă vrem să schimbăm ceva, întotdeauna să începem cu noi înșine!

     

  Dacă vrei să fii un alt om, mai bun, mai înțelept, mai fericit și mai sănatos, optează să te schimbi pe tine însuți. Mulți oameni sunt convinși că ceea ce nu le merge bine în viață, se datorează celor din jurul lor. Adevărul este exact invers. Ce nu merge bine în viața lor, este datorită percepției și a modului de a gândi.

  Orice persoană poate să se schimbe dacă dorește să fie alt om Sunt oameni care și-au transformat viața; de la pesimism la optimism, de la rău la bine, de la ură la iubire și de la boală la sănătate. Toate acestea s-au datorat schimbărilor pe care și-au dorit să le facă în viața lor. Dacă ramâi ceea ce ești acum, nu vei avansa în nici o direcție, mai rău, viața ta va rămane la fel cum este acum și vei trăi o viața monotonă fără nici o satisfacție personală. Dacă optezi să te schimbi pe tine însuți și să te uiți mai adânc în interiorul tău, vei deveni pe zi ce trece un alt om; mai sănătos, mai fericit, cu gânduri constructive și pline de iubire.

  Pentru această transformare, rămâi conștient în fiecare zi la ceea ce vrei să fi, să ai, apelând la emoții pozitive, afirmații, gânduri constructive și cultivarea credinței că Universul îți va da tot ceea ce-ți dorești la momentul potrivit.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...