luni, 13 mai 2013

Starea de spirit.




 Ca să avem o stare de spirit cât mai bună, trebuie să încercăm să ne simțim bine, indiferent de realitatea din jurul nostru. În acest sens, trebuie să ne detașăm de momentele neplăcute din anumite momente ale zilei sau de trecut, astfel încât, să ne putem schimba starea de spirit. Aceasta poate fi influențată de oamenii din jurul nostru, dar și de culori, obiecte și mobila aranjată din casă (  potrivit ar fi pentru cei care nu se simt bine la modul general, un stil Feng Shui) care ridică starea de spirit iar energiile pozitive circulă mai usor si astfel dau o notă de optimism, de o stare de bine.

  Dacă pornim de la ideea că știm ce nu ne dorim, atunci ne dăm seama ce anume ne dorim, în funcție de experiența noastră de viată, că putem să ne schimbăm vibrația gândurilor și implicit, starea de spirit. Să ne înconjurăm numai de oameni care ne fac să ne simțim bine, să facem activitațile pe care le avem și în funcție de starea noastră de spirit.

 Trebuie să cunoaștem o singură stare de spirit: aceea de a ne simți bine. Procedând în acest mod, vom deveni o alta persoana față de cum am fost până acum, mai optimistă, mai încrezatoare în propriile puteri și mai sănătoasă.

Sursă foto: perfecte.ro
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...