miercuri, 29 mai 2013

Despre fericire


  •   Fericirea este o stare de spirit, care ne face să ne simțim bine în toate aspectele vieții, o stare de mulțumire sufletească și spirituală.
  •  Fericirea nu constă în bunuri materiale, ea constă în starea noastră sufletească. Există oameni care au tot ce își doresc: bunuri materiale și bani, au tot ce alții nu au, dar ei nu sunt fericiți și invers, dar sunt și oameni care sunt mulțumiți cu ce au și care cunosc fericirea sufletească și de durată.

" Fericirea se cultivă și se construiește în timp, puțin câte puțin".

  •   Unii oameni cred că bucuria și mulțumirea unui obiect nou în viața lor, îi face să fie fericiți. Dar fericirea pornește din sufletul nostru. Noi trebuie să fim conștienți de această fericire prin emoțiile pe care le avem și implicit starea sufletească și starea de spirit. Să fim conștienți de ceea ce credem că ne face să fim fericiți și să pășim în direcția vieții, nu invers și în fiecare momentu prezent. Clipă de clipă! Deci, cu momentul prezent noi începem să pășim.
Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...