Intelege-te pe tine insuti

        Fi bucuros si fericit ca traiesti, respiri si iubesti. Accepta-te asa cum esti si iubeste-te asa cum esti. Nu te gandi ce motiv sa ai ca sa nu fie asa.
        Fiecare om este diferit si unic. Nu trebuie sa te compari cu altii. Singura comparatie care trebuie s-o faci, sunt gandurile tale despre tine.
        Invata sa te cunosti, sa sti ce vrei de la viata si sa sti exact care este menirea ta pe acest pamant. Gandeste-te clipa de clipa la tine. Ce gandesti?, Cum te simti? Esti sanatos?
        Daca te iubesti pe tine insuti si te accepti asa cum esti, inseamna ca emiti ganduri pozitive despre tine si despre viata ta si ca te simti bine din toate punctele de vedere si de sanatate.
       Mai mult, tu poti sa simti, sa intuiesti daca apare ceva nedorit in interiorul tau: o boala, tristete sau ganduri negative. Toate acestea sunt rezultatele lipsei iubirii de sine.
      Daca vei incepe acum sa te iubesti neconditionat pe tine insuti si sa te accepti asa cum esti, vei asista la imbunatatirea vietii tale pe toate planurile si in toate domeniile.

Postări populare de pe acest blog

Haideti sa ne bucuram de armonie si iubire!

Hei! Esti bine?

Esti pregatit sa primesti lucrurile la care ai visat?