miercuri, 22 mai 2013

Ești impăcat (ă ) cu tine însuți?



   Este foarte important să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne înțelegem și să ne iubim așa cum suntem. Iubirea și acceptarea propriei persoane  lărgește viziunea spre noi orizonturi în care învățam, iar apoi să iubim și acceptăm pe alții așa cum sunt. Dacă vrem schimbări, începem întotdeauna cu schimbarea propriei persoane. Ceea ce ne face să fim nemulțumiți de alte persoane înseamnă de fapt nemulțumirea propriei persoane. De aceea:

 Poți să începi schimbarea:
-Fi bucuros și fericit că trăiești, respiri și iubești. Acceptă-te așa cum ești și iubește-te așa cum ești.  - -Nu te gândi ce motiv să ai ca să nu fie așa. Fiecare om este diferit și unic.
-Nu trebuie să te compari cu alții. Singura comparație care trebuie s-o faci, sunt gândurile tale despre tine.
-Invață să te cunoști, să ști ce vrei de la viață și să ști exact care este menirea ta pe acest pământ. -------Gândește-te clipă de clipă la tine.Cum te simți? Ești sănatos? Ce emoții simți, dar mai ales ce gândești despre tine dar și despre cei de lângă tine și de asemeni despre locul de muncă și celelalte activități.



   Dacă te iubești pe tine însuți și te accepți așa cum ești, înseamnă că emiți gânduri pozitive despre tine și despre viața ta și că te simți bine din toate punctele de vedere și de sănătate.Mai mult, tu poți să simți, să intuiești dacă apare ceva nedorit în interiorul tău: o boală, tristețe sau gânduri negative. Toate acestea sunt rezultatele lipsei iubirii de sine și al lipsei împăcării cu tine însuși.
  Dacă vei începe acum să te iubești necondiționat pe tine însuți și să te accepți așa cum ești, vei asista la îmbunătățirea vieții tale pe toate planurile și în toate domeniile.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...