vineri, 7 februarie 2014

Despre autosugestie       Amintesc ca autosugestia sunt ganduri, fie pozitive, fie negative cultivate de mintea constienta cu ajutorul celor cinci simturi: auz, vaz, pipait, miros si gust, transmise mintii subconstiente. Autosugestia este un factor pe care il putem exercita in mod deliberat asupra subconstientului. Orice gand mentinut mai multa perioada de timp in mintea constienta, ajunge in minntea subconstienta influientand-o.
       Noi putem avea un control sigur asupra gandurilor pe care le emitem. Putem sa ne controlam gandurile, cuvintele in mod pozitiv si la timpul prezent. O constiinciozitate asupra aplicarii autosugestiei tinde sa influienteze subconstientul.
     Cuvintele spuse fara nici o emotie, nu au nici o valuare pentru mintea subconstienta. Dar cuvintele rostite cu emotii, fie negative, fie pozitive, au un impact urias asupra subconstientului.
      Nimeni nu poate influienta subconstientul fara principiul autosugestiei, credintei si perseverentei.
      Nimeni nu obtine ceva de la viata fara sa ofere ceva in schimb. Acel ceva este puterea, vointa si perseverenta noastra, alaturi de credinta.
      Aplicarea principiului autosugestiei depinde in mare masura de intensitatea dorintei prin concentrare mentala.

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...