luni, 17 februarie 2014

Povestea " Ceainicului fermecat "    "Gandurile sunt intr-adevar obiecte, iar scena pe care opereaza este lumea "

     Destinul unui medic batran era sa aduca profit mare in partea de sud a Statelor Unite. Intr-o zi, medicul a intrat intr-o farmacie si a vorbit in soapta cu farmacistul, dupa care s-a dus la targ  si a cumparat un ceainic si o lingura de lemn ca sa amestece substantele ce vor urma sa fie in ceainic.
    Farmacistul, a studiat bine ceainicul, dupa care i-a oferit batranului medic un teanc de bacnote. Medicul la randul sau i-a oferit in schimb, o hartie pe care scria o formula secreta, o formula care valora o bogatie pentru farmacist, dar nu si pentru medic. La acea vreme, nici doctorul, nici farmacistul nu stiau ce avere uriasa avea sa devina acest ceainic. Dar batranul medic a fost fericit sa-si vanda secretul pentru 500 de dolari pentru a scapa de datorii, iar farmacistul si-a dat toti banii stransi pentru a avea o formula secreta.
    Curioasele proprietati ale ceainicului au prins viata, dupa ce noul proprietar a amestecat toate substantele cu o formula secreta, o substanta despre care medicul nu a stiut nimic.
    Povestea acestui "ceainic fermecat" a fost ca farmacistul a cumparat o IDEE. Ceainicul vechi, lingura de lemn si foaia de hartie reprezentau exteriorul ideii. Aceasta idee a facut o mare avere in toata lumea, un mare profit, a oferit de lucru multor oameni, la vremea respectiva a fost cel mai mare consumator de zahar, consuma milioane de sticle oferindu-le serviciu la milioane de sticlari, a imbogatit multi artisti, oameni de televiziune si din alte domenii, pentru a face reclama la acest produs. Deci acest "Ceainic" a facut minuni la vremea respectiva, aproximativ in urma cu 90-100 de ani, dar si acum in zilele de astazi.
Din  ingedientele "Ceainicului Fermecat" a luat nastere o bautura racoritoare renumita in intraga lume cu proprietati de stimulare a capacitatii mentale.
    Aceasta mare avere s-a nascut dintr-o IDEE, iar substanta care s-a adaugat la formula secreta a batranului medic, a fost insusi IMAGINATIA.
     Ceilalti pasi care au contribuit la Marele Imperiu, sunt pasii pe care ii folosesc toti oamenii bogati, toti oamenii care stiu ce-si doresc de la viata, toti care au un scop bine definit, toti care au o dorinta arzatoare si un PLAN care sa duca la ACTIUNE.

    Aceasta poveste relatata pe scurt de mine si scrisa de Napoleon Hill, este una dintre marile povesti adevarate a oamenilor care au folosit aceste principii si care s-au imbogatit, care si-au gasit marea
 dragoste, care si-au gasit linistea sufleteasca si celor care si-au dorit o minte sanatoasa intr-un trup sanatos.

   EMOTIILE POZITIVE (" limpezirea creierului in vederea aplicarii acestor pasi") - IDEA- DORINTA- AUTOSUGESTIA- IMAGINATIA- PLANIFICAREA- DECIZIA- PERSEVERENTA- MINTEA SUBCONSTIENTA- CREIERUL- AL SASELEA SIMT.

   Acesti pasi sunt o autoanaliza pe care putem sa invatam si s-o aplicam si noi, pentru a permite sa ne transformam dorintele in realitate, o filozofie care ne poate schimba viata in bine, in armonie, intelegere si de ce nu, pentru bogatii materiale si sufletesti.

Ce vă atrage astăzi?

 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA ...