luni, 24 februarie 2014

Despre imaginația creatoare.




   " Prin intermediul acestei facultăți, mintea limitată a omului capătă un acces direct la Inteligența Infinită"( Univers, Dumnezeu)

Cu alte cuvinte, acest proces dă voie tuturor ideilor noi și vibrațiilor, gândurilor emise de noi dar și de alte persoane. Ea are loc atunci când emoțiile unei dorințe sunt foarte puternice, de aceea gândurile asociate cu emoții și transmise subconștientului cu ajutorul imaginației au efecte rapide decât un gând fără nici o emoție. Acest gen de imaginație a fost folosită de marii genii ai omenirii : Thomas Edison, Henry Ford, fratii Wright, scriitorul David Copperfield, marele compozitor Ludwig van Beethoven.


”Stabilește ce anume îți dorești în toate domeniile vieții. Imaginează-ți cât mai intens împlinirea dorințelor tale, apoi confecționează-ți un album cu imagini ca să le reflecte. Este o tehnică simplă, dar extrem de eficientă, căci transformă imaginile mentale într-o realitate concretă. Nu există vise imposibile. Și nu uita : Dumnezeu le-a promis copiilor săi să le îndeplinească toate dorințele inimilor ".
- Glenna Salzbury-

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

   
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...