luni, 24 februarie 2014

Despre imaginatia creatoare


   " Prin intermediul acestei facultati, mintrea limitata a omului capata un acces direct la Inteligenta Infinita"( Univers, Dumnezeu)

    Cu alte cuvinte, acest proces da voie tuturor ideilor noi si vibratiilor, gandurilor emise de noi dar si de alte persoane. Ea are loc atunci cand emotiile unei dorinte sunt foarte puternice, de aceea gandurile asociate cu emotii si transmise subconstientului cu ajutorul imaginatiei au efecte rapide decat un gand fara nici o emotie.                    
    Acest gen de imaginatie a fost folosita de marii genii ai omenirii : Thomas Edison, Henry Ford, fratii Wright, scriitorul David Copperfield, marele compozitor Ludwig van Beethoven.


  "Stabileste ce anume iti doresti in toate domeniile vietii. Imagineaza-ti cat mai intens implinirea dorintelor tale, apoi confectioneaza-ti un album cu imagini ca sa le reflecte. Este o tehnica simpla, dar extrem de eficienta, caci transforma imaginile mentale intr-o realitate concreta. Nu exista vise imposibile. Si nu uita : Dumnezeu le-a promis copiilor sai sa le indeplineasca toate dorintele inimilor ".

                                                                                                          Glenna Salzbury

   Acest citat este explicat si in filmul "The Secret" Legea Atractiei.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...