miercuri, 10 aprilie 2013

Zilele de ieri.

 


 "Sa nu privim inapoi cu manie,
      Nici inainte cu teama.
      Mai bine sa privim in jurul nostru cu luciditate"
                                                              ~ Leland Val Van De Wall ~


     Detaseaza-te de toate zilele de ieri, detaseaza-te de trecut, acolo unde lucrurile nu au mers bine si priveste inainte cu optimism.

   Multi oameni din trecut care au fost genii, au privit numai spre viitor. Pe ei nu i-a inecat trecutul, de aceea au facut lucruri marete pentru omenire. Trebuie sa invatam de la ei, sa ne deblocam mintea, sa ne deschidem sufletul si sa fim constienti de faptul ca avem sansa sa putem face tot ce ne dorim, sa ne gandim la viitor si sa lasam trecutul care oricum nu mai poate fi schimbat.

  "Cel care este capabil sa vizualizeze pe ecranul mintii constiente ca devine, face sau are ceva, isi poate transpune aceasta imagine mentala in realitate".
Adevarate cuvinte.
Ambitie si perseverenta.
   Asa deci, sa privim inainte cu constiinta, in directia care ne-o dorim, pentru ca asa va lua cursul, viata noastra. Realitatea pe care o avem acum sunt gandurile pe care le-am emis in trecut.Sa privim viitorul cu ochii mintii, sa ne imaginam realitatea pe care o dorim, in toate aspectele ei.
Trecutul reprezinta " locul in care viata dispare".

Gabriela Bogdan

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...