miercuri, 17 aprilie 2013

Starea de frică.

 

 Studiile arată că frica este o stare mentală care afectează mulți oameni. Ea poate fi clasificată în: frica de boală, frica de vinovăție, frica de sărăcie, frica de singurătate,  și alte cauze din diferite domenii de activitate,etc.

 Această stare mentală este formată de mintea omului prin gânduri continue asupra unui singur lucru sau asupra mai multor situații. Orice persoană poate și are puterea să-și controleze gândurile și mintea, care, dacă nu sunt controlate la timp, duc inevitabil la afectarea organismului. Frica a fost creată în mintea omului și dacă este susținută și întreținută consecvent cu gânduri negative,se poate transforma într-o realitate.


   Dacă trecem prin momente de frică, tot ce trebuie sa facem este să ne calmăm și să începem să ne gândim de ce ne este frică, motivul pentru care ne este frică și să ne dăm răspunsul cu cea mai mare sinceritate și să-i găsim soluția înainte ca gândurile noastre despre acea situație să atragă altele de același fel. Atunci când ne este frică de ceva, să acționăm!  Cu pieptul înainte și capul sus, să facem exact lucrul de care ne este frică.

   Să ne încurajăm singuri, să ne facem complimente; să nu lăsăm frica să ne " mănânce", sa ne protejam de influentele negative să avem încredere în noi, nu în alții, să avem încredere în puterile noastre și să ne ascultăm micuța voce interioară.

   Nimic nu este mai important în lumea asta, decât să ne simțim bine.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...