miercuri, 17 aprilie 2013

Frica

 
 
Studiile arata ca frica este o stare mentala care afecteaza multi oameni. Ea poate fi clasificata in: frica de boala, frica de vinovatie, frica de saracie, frica de singuratate,  si alte cauze din diferite domenii de activitate,etc.

 Aceasta stare mentala este formata de mintea omului prin ganduri continue asupra unui singur lucru sau asupra mai multor situatii. Orice persoana poate si are puterea sa-si controleze gandurile si mintea, care, daca nu sunt controlate la timp, duc inevitabil la afectarea organismului.

   Daca trecem prin momente de frica, tot ce trebuie sa facem este sa ne calmam si sa incepem sa ne gandim de ce ne este frica.Sa ne dam raspunsul cu cea mai mare sinceritate si sa-i gasim solutia inainte ca gandurile noastre despre acea situatie sa atraga altele de acelasi fel.

   Sa ne incurajam singuri, sa ne facem complimente; sa nu lasam frica sa ne " manance". Sa avem incredere in noi, nu in altii, sa avem incredere in puterile noastre si sa ne ascultam micuta voce interioara.

   Nimic nu este mai important in lumea asta, decat sa ne simtim bine.

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...