vineri, 12 aprilie 2013

Tu ce gandesti?

 

 "Ceea ce gandesti in taina se petrece; mediul exterior nu este decat  oglinda in care te privesti".

 
  Asa si este!
Altfel spus,cand iti doresti sa se intample ceva minunat in viata ta, tu te rogi necontenit. Daca nu te simti bine din punct de vedere fizic sau iti trec indoieli prin minte, acestea sunt cele mai bune perioade pentru a te ruga din ce in ce mai mult si din suflet.Dumnezeu nu ne ajuta decat cu ajutorul nostru, sa gandim corect, sa gandim in proportii mari, sa avem doar ganduri de pace, sa cream, sa  plantam corect dorinta in mintea subconstienta, sa o vizualizam pe ecranul mintii ca si cand este indeplinita si sa  o cultivam cu perseverenta.

 Atunci cand cultivam ganduri de indoiala, noi ne  imaginam imagini mentale ale unor lucruri pe care nu le dorim in viata noastra. Haideti sa cultivam pe ecranul mintii doar acele lucruri pe care le dorim sa le vedem in realitatea fizica.

 Justificarea indoielilor amplifica si mai mult situatia pe care nu o dorim in viata noastra. Sa ne detasam si sa ne asteptam  din tot sufletul sa primim lucrurile dorite de noi in lumea materiala cu credinta si convingere.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...