luni, 15 aprilie 2013

Starea de oboseala!

                                                                                                             
 

Atunci cand avem zile grele, incarcate si obositoare, nu trebuie sa ne pierdem increderea in noi. Putem folosi diferite leacuri, bai masaje, infuzii, au si ele efecte terapeutice sau o relaxare practicand meditatia sau pur si simplu orice tehnica de relaxare fizica si psihica care ni se potriveste.  Sa incercam sa le rezistam si  cu puterea gandurilor. Tot ce ne dorim, este sa reusim sa trecem peste zilele obositoare, care nu sunt decat temporare, in momentul respectiv.

  Datorita gandurilor noastre predominante, le putem depasi si putem depasi orice obstacol, sau le putem  amplifica. Aceasta putere pe care o avem in noi, va elimina convingerile, care nu sunt altceva decat ganduri negative sustinute o vreme indelungata.

  Ca sa le rezistam si sa le depasim trebuie sa ne concentram asupra faptului ca suntem copii ai lui Dumnezeu si avem puterea sa ne folosim gandurile noastre pozitive in orice imprejurare (in cazul nostru asupra momentelor nedorite.)
  Nu trebuie sa cedam in fata a ceea ce nu dorim sau a ceea ce credem ca nu putem. Trebuie sa fim puternici, ambitiosi, iar credinta si speranta ne va rasplati.

Sursa foto: Internet

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...