vineri, 5 aprilie 2013

Efectul gandurilor continue

  
"Indiferent care este gandul asupra caruia te concentrezi in momentul de fata - daca reprezinta o amintire din trecut, o observatie din prezent sau un plan de viitor - acest gand este activ in momentul prezent, atragand alte ganduri si idei similare". ~by Esther si J Hikcs~

 Fiecare gand, emotie, dorinta activeaza legea atractiei in acest moment, pentru ca fiecare moment este nou, in fiecare moment noi emitem anumite vibratii; de frecventa inalta sau de frecventa joasa, a unor emotii negative sau pozitive.

 Orice justificare a unor aspecte dorite sau nedorite din viata noastra, face ca atractia sa devina mai puternica. De cate ori povestim aprins o situatie, fie pozitiva, fie negativa, noi continuam sa atragem mai departe situatia respectiva. Si cu cat o repetam mai des, cu atat legea atractiei cauta un corespondent de acelasi fel pentru a o transforma intr-o forma fizica.
  Astfel, cand suntem intr-o asemenea situatie, trebuie sa-i cautam solutia pentru rezolvarea problemei, dar sa nu cautam o solutie insistand asupra problemei.
  Este o mare diferenta, de aceea multi cred ca se gandesc la solutie, dar de fapt ei se gandesc la problema.
 Sa alegem ganduri care ne fac sa ne simtim bine, inlocuind perseverent gandurile negative cu cele pozitive, si vom vedea ce miracol se va produce in viata noastra, se va transforma si noi o data cu ea.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...