luni, 29 decembrie 2014

Instrumentele într-o orchestră simfonică.


   "Dacă vei asculta o simfonie clasică, vei auzi o muzică sublimă a cărei armonie înseamnă mai mult decât simpla suma aritmetică a părților sale componente. Viorile cântă o melodie sublimă și suavă, în timp ce instrumentele de suflat le acompaniază și sunt susținute în față de tobe. Violoncelele adaugă armonie grave, flautele sunt jucăușe, iar cornurile dau caldura muzicii. Luate în parte, fiecare dintre ele sună minunat, dar împreuna ele conduc la o muzică celestă".

  Cu alte cuvinte, în realitatea noastră depindem de muzica care armonizează starea de spirit zi de zi: emoții, vibrații, gânduri, convingeri. Așa cum instrumentele luate la un loc conduc la o muzică celestă, starea noastră de spirit, gândurile și emoțiile conduc la muzica vieții, a realității.Acum știm cum se folosește "Creația deliberată"". Prin folosirea creativității putem crea armonia muzicii în fiecare zi și mai ales pentru sărbători cu adevărat magice.

  În curând începem un An Nou iar trecerea dintre ani și Noul An va fi rezultatul gândurilor, emoțiilor  pe care le-am emis acum.și armoniei muzicii. Nimic nu funcționează fără aceste instrumente ale propriei noasre ființe. Cu ajutorul lor putem avea relații, prieteni, lucruri, obiecte într-o armonie cu o muzică celestă.. Datorită  acestor instrumente, tot ce există în viața noastră este rezultatul a ceea ce am "cântat", a ceea ce am emis: gânduri, emoții, convingeri, iubire și credință. Iar relațiile cu acestea, implicit cu oamenii, sunt relațiile pe care le avem cu noi înșine, cu convingerile noastre, cu iubirea și cu credința.Noi întotdeauna atragem oameni, lucruri, situații în funcție de convingerile noastre, iar în cazul în care suntem conștienți de gândurile pe care le emitem, atragem în viața noastră oameni care să ne completeze, situații plăcute și locuri dintre cele mai potrivite.
    Folosirea "instrumentelor"  ființei noastre conduc la o muzica celestă a realității.

      Eu vă mulțumesc că m-ați urmărit și în acest an care tocmai se încheie. Vă doresc
    să vă iubiți și acceptați necondiționat, un An Nou Fericit cu sănătate, împliniri
     și să fiți mulțumiți de ceea ce sunteți și de ceea ce aveți - dornici de mai mult.

                                         LA  MULȚI  ANI!!!!!

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...