luni, 29 decembrie 2014

Instrumentele intr-o orchestra simfonica


   "Daca vei asculta o simfonie clasica vei auzi o muzica sublima a carei armonie inseamna mai mult decat simpla suma aritmetica a partilor sale componente. Viorile canta o melodie sublima si suava, in timp ce instrumentele de suflat le acompaniaza si sunt sustinute in fata de tobe. Violoncelele adauga armonie grave, flautele sunt jucause, iar cornurile dau caldura muzicii. Luate in parte, fiecare dintre ele suna minunat, dar impreuna ele conduc la o muzica celesta".

    Cu alte cuvinte, in realitatea noastra depindem de muzica care armonizeaza starea de spirit zi de zi: emotii, vibratii, ganduri, convingeri. Asa cum instrumentele luate la un loc conduc la o muzica celesta, starea noastra de spirit, gandurile si emotiile conduc la muzica vietii, a realitatii.Acum stim cum se foloseste "Creatia deliberata"". Prin folosirea creativitatii putem crea armonia muzicii in fiecare zi si mai ales pentru sarbatori cu adevarat magice.
    In curand incepem un An Nou iar trecerea dintre ani si Noul An va fi rezultatul gandurilor, emotiilor  pe care le-am emis acum.si armoniei muzicii. Nimic nu functioneaza fara aceste instrumente ale propriei noasre fiinte. Cu ajutorul lor putem avea relatii, prieteni, lucruri, obiecte intr-o armonie cu o muzica celesta.. Datorita  acestor instrumente, tot ce exista in viata noastra este rezultatul a ceea ce am "cantat", a ceea ce am emis: ganduri, emotii, convingeri, iubire si credinta. Iar relatiile cu acestea, implicit cu oamenii, sunt relatiile pe care le avem cu noi insine, cu convingerile noastre, cu iubirea si cu credinta.Noi intotdeauna atragem oameni, lucruri, situatii in functie de convingerile noastre, iar in cazul in care suntem constienti de gandurile pe care le emitem, atragem in viata noastra oameni care sa ne completeze, situatii placute si locuri dintre cele mai potrivite.
    Folosirea "instrumentelor"  fiintei noastre conduc la o muzica celesta e realitatii.

      Eu va multumesc ca m-ati urmarit si in acest an care tocmai se incheie Va doresc
    sa va iubiti si acceptati neconditionat, un An Nou Fericit cu sanatate, impliniri
    si sa fiti multumiti de ceea ce sunteti si de ceea ce aveti - dornici de mai mult.

                                         LA  MULTI  ANI  20015!!!!!

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...