luni, 15 decembrie 2014

CRĂCIUNUL - stare de spirit



    Crăciunul este atât o sărbătoare creștină în care sărbătorim Nașterea lui Iusus Hristos,cât și o stare de spirit. Dacă cultivăm deliberat emoții pozitive, ne racordăm automat la o stare de spirit dintre cea mai bună. Obișnuințele emoționale pozitive sunt foarte importante pentru a ne dezvolta personalitatea în această perioadă a sărbătorilor în care ne dorim să facem cât mai multe și să-i mulțumim pe toți.

"Starea de spirit este poziționarea noatră în univers. Ni se întâmplă lucruri pe măsura stării noastre de spirit Nici mai mult nici mai puțin. Putem schimba multe lucruri din jurul nostru dacă ne schimbăm starea de spirit: oameni, situații și astfel alte povești  vor începe să roiască în jurul nostru."

    Cu cât ne simțim mai bine, cu atât avem tendința să ne simțim. Dar ca să ne simțim bine și să avem o stare de spirit pozitivă, noi putem crea deliberat această stare, chiar dacă de fapt nu ar fi motive. Cu cât ne creăm deliberat situații care să ne facă să ne simțim bine, cu atât vom primi situații care să ne facă să ne simțim bine, conform legii Atracției. Și pe lângă toate astea, ca să menținem starea de spirit creată, o întreținem cu o muzică bună, o carte sau orice care ne face să menținem această stare pozitivă. Această stare de spirit nou creată ne face să fim din ce în ce mai creativi, să fim mai buni, să ajutăm, să prețuim, sa fim recunoscători pentru ceea ce avem deja și ne dă unda verde la iubire, s-o vedem și s-o acceptăm.
     Deși sărbătoarea Crăciunului are o semnificație simplă - iubirea - iubirea de sine, iubirea pentru cei din jurul nostru, pentru soț (soție), prieten (prietenă) - armonia,bunătatea, calmul, minunarea, credința, încrederea și pretuirea ne fac să acceptăm și să menținem această starea de spirit pozitivă.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...