vineri, 19 decembrie 2014

De Crăciun - iubire!




Ce dar poate fi mai mare decat iubirea? Nimic nu este mai important decât puterea iubirii. Iar acum să-i învăluim pe cei dragi cu puterea iubrii, să lăsăm energiile iubirii să-i inunde pe cei dragi, să le aratăm afecțiune, sunt doar câteva din energiile pozitive pe care le putem folosi de Craciun și în fiecare zi, să-i facem să  se simtă special într-un cadru deosebit, inundați de lumina fascinantă al bradului de Crăciun.

  Această învăluire trezește în noi emoții speciale, de bucurie si magie. Iar atracția acestei magii plină de fantezie, armonie, afectiune și tandrețe, ne scufundă în bazinul sentimentelor și senzațiilor fizice emanând elixirul vieții, al puterii și al energiei.

  Deschidem larg brațele și ne lăsăm contopiți în mirajul celuilalt, într-o îmbrățișare infinită, fiind receptivi asupra simțurilor, fiorilor și al plăcerii. Iar aceasta îmbrățișare, aceasta forță unica a iubirii are efect psihoterapeutic și înlătură toate tensiunile acumulate de-a lungul timpului.

                                               Crăciun fericit tuturor!

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...